Pompa de umflat compresor auto Baseus mini, gri, POMPA3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pompa de umflat compresor auto Baseus mini, gri, POMPA3

93,87 € Cu TVA

78,88 € Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Pompa de umflat compresor auto Baseus mini, gri, CRCQB02-0A

Presiunea in anvelope are un impact real asupra sigurantei dumneavoastra si a celorlalti utilizatori ai drumului. Verificati-le si completati daca este necesar. La fel de? Fa-o singur: in alee, parcare sau in garaj. Cu ajutorul pompei compacte si la indemana Baseus Smart Inflator Pump. Aceasta este o pompa pe care fiecare sofer ar trebui sa o aiba! Va va verifica anvelopele in doar 0,1 secunde si va dura inca 50 de secunde pentru a le umfla. Este nevoie de doar doi pasi simpli! In mai putin de un minut, vei fi gata sa pornesti la drum, fie ca mergi la supermarketul local sau intr-o vacanta de vis in afara orasului.

Specificatie

Capacitate baterie: 2500 mAh

Functionare continua timp de 30 de minute

Curent de intrare: 5V / 2.4A

Energie nominala: 27Wh

Putere: 54W

Timp de incarcare: 4-5 ore

Potrivit pentru: autoturisme, SUV-uri

Materiale: ABS + PC

Interval de lucru efectiv: 5-120 PSI (0,34-8,27 bar)

Interval efectiv de detectare a presiunii: 5-120 PSI (0,34-10,34 bar) - Depasirea acestei valori poate deteriora produsul!

Incarcarea in masina

Ai nevoie doar de o bricheta auto pentru a porni pompa - poti conecta dispozitivul la priza acestuia. Fara el, il puteti pregati pentru munca, de ex. in timpul unei escale pe drum. Nu este doar confortabil, ci si complet sigur. Acest model este echipat cu o siguranta pentru a proteja impotriva supraincarcarilor si intreruperilor de curent. Priza de bricheta este, de asemenea, protejata optim.

 

Constructie solida

Credem ca gadgeturile concepute pentru a intretine o masina si a sprijini functionarea acesteia in curs de desfasurare ar trebui sa fie fiabile si, prin urmare, realizate solid. Prin urmare, pompa este formata in intregime dintr-un motor metalic de inalta performanta cu magneti permanenti. Datorita structurii stabile, asigura o umflare rapida la nivelul necesar.

Dispozitivul viitorului

Solutiile utilizate in pompa Baseus garanteaza un consum mai mic de energie si mai putin zgomot. Datorita acestor caracteristici, in viitorul apropiat vor putea inlocui solutiile traditionale folosite pana acum. Este posibil deoarece designul inovator si functionarea eficienta au fost confirmate de numeroase teste efectuate pe 50.000 de mii de masini. Testele au fost efectuate pe 100 dintre cele mai populare modele de masini din lume.

Operare intuitiva

Exista activitati de intretinere a masinii pe care le puteti face singur. Exista si cei care necesita o vizita la atelier. Datorita pompei de umflare inteligente Baseus, veti economisi timp si bani necesari pentru a verifica aerul din anvelope si a le umfla. Nu stii daca poti sa o faci? Acest dispozitiv intuitiv a fost creat cu gandul la amatori. Nu trebuie sa-l configurati singur sau sa va ganditi sa setati valorile corecte. Pompa seteaza si completeaza automat presiunea in anvelope fara interventia utilizatorului. In timpul functionarii dispozitivului, dioda rosie se aprinde, procesul finalizat este indicat de lumina verde.

Functionarea pompei

Pompa este echipata cu 274 de prize mici de aer.

Fisa tehnica
POMPA3
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile