Aparat de tuns ENCHEN Sharp 3SM, INN-035943
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Aparat de tuns ENCHEN Sharp 3SM, INN-035943

53,10 lei Cu TVA

44,62 lei Fara TVA

59,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Marca ENCHEN face parte din ecosistemul Xiaomi.

  

Aparat de tuns ENCHEN Sharp 3S

Nu mai trebuie să cheltuiți des în saloanele de coafură. Mașina de tuns ENCHEN Sharp 3S vă va permite să vă tăiați cu precizie părul acasă! Aparatul este echipat cu o lamă de înaltă calitate, a cărei lungime poate fi reglată de la 1-20 mm cu un accesoriu special pentru pieptene. Produsul este foarte usor de folosit, iar timpul de lucru ajunge la 90-150 de minute la o singura incarcare.

 

Eficiență ridicată

Motorul aparatului de ras funcționează la 7300rpm, iar puterea acestuia ajunge la 5W. Acest lucru se traduce prin performanța sa eficientă și fiabilă. Capul de tăiere din oțel cu o lamă de înaltă calitate permite o tăiere rapidă, precisă, dar sigură - nu vă fie teamă de iritare sau tăieturi! De asemenea, dispozitivul funcționează extrem de silențios - va fi ideal și pentru a tăia copiii.

 

Personalizați-l în funcție de nevoile dvs

Nu mai trebuie să utilizați multe accesorii pieptene diferite. Acum ai nevoie doar de unul! Briciul ENCHEN Sharp 3S este echipat cu un capac și un buton special, cu ajutorul cărora puteți regla în mod convenabil lungimea lamei în intervalul 1-20 mm. Datorită acestui fapt, chiar și un utilizator începător va adapta cu ușurință dispozitivul la nevoile sale și va obține rezultatele dorite!

 

Timp lung de lucru

Bucurați-vă de mai multă libertate de mișcare în timpul tunsorii. Mașina de tuns ENCHEN Sharp 3S funcționează fără fir - este echipată cu o baterie rezistentă de 600 mAh. Încărcat complet, vă poate servi până la 90-150 de minute! Încărcarea sa nu va dura mult - aproximativ 1,5-2 ore sunt suficiente. Cablul inclus vă permite să încărcați dispozitivul cu un încărcător, un powerbank sau chiar un laptop.

 

Ușor de utilizat

ENCHEN demonstrează că tunderea părului nu trebuie să fie deloc o mare provocare. Mașina de tuns Sharp 3S este foarte ușor de utilizat și se simte grozav în mână. Ușor și la îndemână - îl puteți împacheta cu ușurință în valiză și îl puteți lua cu dvs. în călătorie. De asemenea, este posibil să scoateți capul dispozitivului și să îl curățați sub jet de apă. Astfel vei reduce riscul de multiplicare a bacteriilor și probleme ale pielii.

 

In cutie

  • Clamă de păr
  • 2x accesoriu pieptene
  • Cablu de încărcare
  • Perie de curatat
  • Ulei pentru lame

 

Specificație

 

Marca A COMPLETA
Model Sharp 3S
Culoare Negru
Viteză Aproximativ 7300 r/min
Reglarea lungimii lamei 1-20 mm
Tensiune nominală 5V
Putere nominală 5W
Capacitatea bateriei 600mAh
Timp de incarcare Aproximativ 1,5-2h
Timpul de lucru Aproximativ 90-150 min

Fisa tehnica
INN-035943
6974728531228
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile