Acumulator extern de 10.000 mAh cu Qi incarcare wireless, display LED, QC 3.0 pentru Iphone 8, Iphone X, Samsung

93,06 RON 99,00 RON -6%
cu TVA Termen de livrare: 24 ore
 In stoc
 

Achizitii securizate

 

Livrare rapida

 

14 zile retur

Descriere

Acumulator extern cu incarcare wirless QI si cablu incarcare pentru Iphone (mufa adaptoare) si samsung capacitate 100 % reala !

Pentru activare incarcare wireless se apasa de 2 ori scurt pe butonul de power iar pe ecran va aparea un semn asemanator cu acesta ((())).

Acumulator Lithium Polymer !

Are doua iesiri USB, prima este Quick charge 3.0 !  iar a doua iesire este de 2 A.

QC 3.0 este ultimul standad de incarcare super rapida prin ajutarea automata a voltajului de incarcare.

Display LED care indica valoare procentuala a capacitatii ramase

Cablu incarcare Iphone  si Android inclus.

Nu recomandam incarcarea acumulatorului cu acest cablu, Cablul poate fi folosit pentru incarcarea telefonului, camerei digitale, ect.

Pentru incarcare acumulator trebuie folosit un cablu microusb.

Mai jos va prezentam o schema comparativa unde apare si QC 3.0

 Quick Charge 3.0Quick Charge 2.0Quick Charge 1.0
Voltages 3.2v - 20v dynamic 5V / 9V/ 12V 5V
Max Power 18W 18W 10W
SoCs Snapdragon 820, 620, 618, 617, and 430 Snapdragon 200, 400, 410, 615, 800, 801, 805, 808 and 810  Snapdragon 600

 

Specification:

 

Product Name  :2016 PINENG WIRELESS CHARGER COMPATIBLE WITH WPC Qi Standard & Quick Charge 3.0 PN-888

Model No.:                PN-888

Dimensions:               145*72*19mm

Weight :                   255g

Shell Materials:        ABS+PC

Color:                      White

Battery Type:          Polymer battery

Capacity:                10000mAh

Input:                    DC 5V 2A/9V 2A/12V 1.5A

Output :                  5V 2.4 A

Output QC3.0 :       4.6V-12V 3.0A-1.5A (Auto-matching)18w

Wireless Output :   5V 1A

Rated Output:         ≥6300mAh    ≥31.5Wh

Executive standard:   Qi wireless charging standard

Multi-protections :   Short circuit, over charge, over discharge, over current, over load, temperature protections etc.

Quality Warranty :   One year

Support devices :      Mobile phones, Tablet PC, MP3, etc

Certificates:             CE/FCC/RoHS

 

 Features:

1.  2 in 1 Qi wireless charger powerbank 

2. Comes with a light indicator to show user for the charging status

3. Qi stardard 
4. Power bank 10000mah

5.1 year warranty

 

Qi wireless charging transmitter and mobile power source10000mAh.
Charging wirelessly by charging transmitter pad for any Qi-enabled devices or charging by high capacity 10000mAh mobile power bank via USB port for smartphones, tablet PCs, camera, MP3/4, etc.
Support all devices compatible with Qi charing standard.
Support all devices with USB port. (Mobile power bank function)
Support charging via transmitter and via USB cable at the same time.
Short-circuit protection of the receiver to avoid overcharge & overheating, safe and reliable.
With LED indicators to profoundly display the charging status and power status.
Fashionable and portable, perfect to be used at home/office/public area, for traveling, etc.

 

PINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINAPINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINA

 

PINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINAPINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINA

 

PINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINAPINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINAPINENG WIRLESS POWER BANK PN-888 MADE IN CHINA

Fisa tehnica

PN888

Livrare si retur

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti

  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile