Baseus Power Bank, Redresor auto 10000mAh 12V (1000A / 500A) + cleme crocodil negru, AD68
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Power Bank, Redresor auto 10000mAh 12V (1000A / 500A) + cleme crocodil negru, AD68

297,50 lei Cu TVA

250,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Ai nevoie de un dispozitiv de pornire fiabil care sa te faca independent de specialistii în asistenta rutiera si sa pornesti singur masina în frig? O baterie descarcata nu trebuie sa fie o problema daca aveti propriul demaror Baseus. Este un dispozitiv cu parametri excelenti, ajungand chiar si la 1000A de curent de varf. Suficient de puternic pentru a va permite sa porniti masina în caz de urgenta de pana la 50 de ori dupa încarcare! Demarorul eficient, sigur, la îndemana si în acelasi timp intuitiv de utilizat ar trebui sa fie în fiecare garaj!

 

Specificatie

 

Marca: Baseus

Model: BS-CH001

Capacitate: 10000mAh / 3.7V / 37Wh

Intrare: 5V / 2.4A [Max]

Iesire USB: 5V / 2.4A [Max]

Tensiune de pornire: 12V

Curent de pornire: 500A

Curent maxim: 1000A

Greutate: 470 g

Setul contine

 

1 x starter

1 x cablu tip C

1 x Clema de aprindere inteligenta

Cele mai importante caracteristici

 

Obtine o valoare foarte mare de curent de varf de 1000A si curent de pornire de 500A.

Afisaj încorporat care arata nivelul bateriei demarorului.

Bateriile polimerice de înalta performanta sunt rezistente la temperaturi foarte scazute si ridicate.

Consum foarte redus de energie în modul standby. Poate mentine pana la 85% din energia stocata la un an dupa ultima încarcare completa atunci cand nu este utilizat.

Masuri de siguranta încorporate pentru a preveni deteriorarea dispozitivelor conectate.

Setul include cleme pentru falci (cleme crocodil) pentru conectarea la baterie si un cablu USB - USB Type C.

Curentul de varf de 2000 A este o pornire imediata a masinii

Potrivit pentru multe vehicule cu baterii de 12 V

Functioneaza fara probleme la temperaturi foarte scazute si ridicate

Pana la 50 de porniri cu o singura încarcare

Ecran digital cu informatii despre nivelul de încarcare a bateriei

Power Bank pentru incarcarea telefonului

9 niveluri de securitate.

LED-urile încorporate pot fi folosite ca lanterna

Siguranta este o prioritate. Prin urmare, atunci cand vine vorba de functionarea demarorului, utilizarea modelului Baseus permite utilizarea stabila, fara probleme a dispozitivului, care ofera functii încorporate:

 

Baterii litiu-polimer de calitate superioara

Protectie la supraîncarcare

Stabilizarea tensiunii

Protectie împotriva socurilor electrice

Protectie la scurtcircuit

Protectie la supradescarcare

Protectie împotriva conexiunii inverse

Protectie la supraîncalzire

Protectie la supracurent

Datorita dimensiunilor si parametrilor tehnici, aparatul poate fi dus in avion.

 

Cum sa porniti corect o masina cu un demaror? 3 pasi:

 

Conectati. Introduceti bornele de aprindere inteligente în interfata demarorului EC5 - starea conexiunii este indicata prin lumini rosii si verzi intermitente.

Strange-l. Ridicati capota masinii. Conectati firele - pozitive (rosu) cu clema bateriei marcata cu plus si negativ (negru) pe polul negativ al bateriei.

Porniti masina. Întoarceti-va la vehicul si porniti masina. Scoateti demarorul din baterie înainte de a conduce.

 

Fisa tehnica
AD68
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile