Releu tifazic, SINOTIMER, cu comutare de faza, alege cea mai buna faza, siguranta digitala reglabil 1-63A,  recuperare automata
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Releu tifazic, SINOTIMER, cu comutare de faza, alege cea mai buna faza, siguranta digitala reglabil 1-63A, recuperare automata

399,00 lei Cu TVA

335,29 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

99.96 Lei x 4 rate

Descriere

Dispozitivul STVP935S poate selecta automat cea mai bună tensiune unică dintre intrările trifazate și o poate furniza ca tensiune de ieșire unică.

Comutatorul electronic inteligent de schimbare de fază din seria SINOTIMER STVP935S este proiectat să furnizeze o sarcină monofazată de 220 V de la o sursă de alimentare de 380 VAC pentru a menține alimentarea neîntreruptă a sarcinii monofazate esențiale și pentru a o proteja împotriva variațiilor nepermise de tensiune în rețea. În funcție de prezența tensiunii și calitatea tensiunii pe faze, va selecta automat sursa de alimentare optimă și va comuta alimentarea cu sarcină monofazată la aceasta.

Descrierea funcției:

Când o fază de L1, L2, L3 supratensată, subtensibilă sau lipsă de fază, releul va fi deconectat și va căuta automat faza normală și va comuta pentru a deschide releul fazei normale, comutând prioritatea L1>L2>L3!

Dispozitivul Releu tifazic SINOTIMER cu comutare de fază este soluția perfectă pentru a avea întotdeauna cea mai bună fază selectată și o siguranță digitală reglabilă între 1 și 63A. Cu recuperare automată, acest dispozitiv inteligent poate detecta și proteja împotriva supratensiunii, subtensiunii și supracurentului. De asemenea, afișează tensiunea și curentul, asigurând astfel o monitorizare precisă a sistemului electric.

Cu protecție împotriva dezechilibrului trifazic și a secvenței de faze, dispozitivul asigură o distribuție uniformă a energiei și protejează împotriva defecțiunilor de fază. De asemenea, oferă protecție împotriva spargerii liniei zero și poate fi interogat pentru a verifica eventualele erori.

Dispozitivul STVP935S are un design compact și este ușor de instalat pe șina DIN de 35 mm. Cu un ecran LCD, utilizatorul poate urmări și regla parametrii în funcție de nevoile sale. Alimentat de trei faze la 230V/400V AC și cu o putere maximă de încărcare reglabilă de la 1 la 63A, acest dispozitiv asigură o funcționare sigură și eficientă a sistemului electric.

Indiferent dacă este utilizat într-o casă, birou sau într-o instalație industrială, dispozitivul Releu tifazic SINOTIMER cu comutare de fază oferă protecție avansată și un control precis al tensiunii și curentului. Alegeți înțelept și beneficiați de siguranță și performanță superioare pentru sistemul dumneavoastră electric.

Funcţii:
 
1. Protecție impotriva supratensiunii
2. Protecție impotriva subtensiunii
3. Protecție la supracurent
4 recuperare automată
5. Afișarea tensiunii (măsurarea tensiunii)
6. Afișaj curent (măsurare curentă)
7. Protecție de dezechilibru trifazic
8. Protecția secvenței de faze (protecție in faza inversă)
9. Protecție impotriva spargerii liniei zero 10. Protecție impotriva defecțiunilor de fază 11 interogare de eroare
 
 
Parametrii produs:
 
1. Număr model: STVP-935-63A
 
2 Alimentare: 3 * 230V / 400V AC 50 / 60Hz
 
3. Putere maximă de incărcare: 1 ~ 63a reglabilă (implicit: 63a)
4. Interval de valori de protecție la supratensiune: 221V ~ 300 reglabil (implicit: 280V)
Interval de valori de recuperare a supratensiunii: 220V ~ 299V (implicit 250V)
Timp de acțiune de protecție la supratensiune: 0.1 ~ 10 secunde (implicit 0.2s)
5. Interval de valori de protecție sub tensiune: 150V ~ 219V reglabil (implicit: 160V)
Interval de valori de recuperare de joasă tensiune: 151V ~ 220V (implicit 180V)
Timp de acțiune de protecție la tensiune: 0.1 ~ 10 secunde (implicit 0.2s)
Dezechilibru de faza de 6,3 volți Valoare de protecție: 10% ~ 50% ~ 0FF (implicit 20%)
7.3 Timp de acțiune de protecție de dezechilibru de faze volt: 0.1 ~ 10 secunde (implicit: 1s)
8. Timpul de intarziere după pornire: 2 ~ 255 secunde (implicit: 2s)
9. Timpul de intarziere la recuperare: 2 ~ 600s (implicit: 60s)
10. Model de afișare: LCD
11. Instalare: șină DIN 35 mm

 

Fisa tehnica
SINOTIMER
STVP-935S-63A
0737214295853
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile