Tester auto profesional AUSLAND MDS-9099 Multi-Diag Instrument de diagnosticare auto - sistem complet cu functii complete

1.306,60 lei 1.390,00 lei -6%
cu TVA
 Ultimele produse in stoc
 

Achizitii securizate

 

Livrare rapida

 

14 zile retur

Descriere

AUSLAND MDS-9099 Multi-Diag Instrument de diagnosticare auto - sistem complet cu functii complete

Limbi: engleza, spaniola, rusa, franceza, rusa, germana, italiana, portugheza, poloneza, chineza traditionala

MDS-9099 Scaner auto de diagnosticare acceptat de majoritatea modelelor auto

Pentru automobilele americane:

Pentru Ford, pentru GM, pentru Chrysler.

Pentru automobilele europene:

Pentru BMW, pentru Mercedes Benz, pentru Audi, pentru Alfa romeo, pentru Citroen, pentru Fait, pentru Jaguar, pentru European Ford, Landrover, Vauxhall, Mini, Opel, Peugeot, Renualt, , pentru VW, pentru Volvo, pentru Porsche, pentru Lancia, pentru Saab, pentru Smart

Pentru masinile australiene:

Pentru Holden, pentru australianul Ford.

Pentru automobile asiatice:

Pentru Toyota, Honda, Hyundai, Acura, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Subaru, Daewoo, Daihatsu, SsanYong , pentru Suzuki.

Functii MDS-9099 Multi-Diag Specialist:

AUSLAND MDS-9099 Multi-Diag Specialist nu se limiteaza la citirea codurilor de eroare la sistemele autovehiculelor, ci si la controlul ECU, programarea ECU si trasarea problemelor ghidate.

TOATE masinile cu diagnostic complet al sistemului
Cititi DTC si Stergeti DTC
Cititi fluxul de date live
Cititi informatii despre vehicule (VIN, ECU)
USB 2.0 Upgrade pentru ultimul test
Componente Adaptare dupa inlocuire
ECU CODING si Programare ECU
Functii rapide de testare pentru a va ajuta sa cunoasteti complet configuratia hardware a vehiculului
Identificati cele mai multe CAN (An, Marca, Model, Motor) - Mai putin timp de asteptare si mai mult timp de fixare
Obtineti mai rapid codurile DTC cu baza de date DTC si milioane de corectii confirmate pe baza de experimente
Motor diesel, motor pe benzina, ABS, EDL, ASR, ESP, AIR-BAG, imobilizator
Unitatea de control electric a vehiculului - BCM, functia remorcii AHF, radionavigatie
Suport pentru mai multe limbi pentru a raspunde diferitelor cerinte ale pietei
MDS-9099 Multi-Diag Specialist Descriere:
Toate sistemele toate functiile
Asian, european, american auto este sustinuta
Functie de testare rapida pentru majoritatea sistemelor de vehicule
Toate sistemele electronice acceptate
Cititi codul si stergeti codul
Date live cu 2 canale
Solicitati date senzorilor live
Recuperarea informatiilor ECU
Testarea componentelor
Suport special pentru functii, care include functii de service cele mai frecvente, cum ar fi dezactivarea franei, calibrare, caracteristici de service precum dezactivarea franei, calibrare, resetare service, senzor unghi de directie (SAS), regenerare DPF etc.
Numai OBDII acceptate
Actualizare software prin USB

Specificatia specialistului MDS-9099 Multi-Diag:

Afisaj: LCD TFT de 3.5 "

Temperatura de operare: 0 ~ + 50 ℃

Temperatura de depozitare: -20 ~ + 70 ℃

Curent de operare: 150mA 12V (tipic)

Consum de energie: 1,8 W (tipic)

Dimensiunea ambalajului: 176 * 102 * 33 mm (L × W × H)

Greutate: 270g

MDS-9099 Professional Scan Tool Tool Packing List:

Unitate principala 1pc

Cablu principal 1pc

Conector OBDII-16 1pc

Cablu USB 1pc

Manual de utilizare 1pc

Fisa tehnica

MDS-9099

Livrare si retur

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti

  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile