Laser smart pentru catel sau pisica TY010
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Laser smart pentru catel sau pisica TY010

134,10 lei Cu TVA

112,69 lei Fara TVA

149,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

33.59 Lei x 4 rate

Descriere

Jucarie interactiva pentru pisici, Petoneer, Smart Dot, Laser inteligent, 3 Moduri de operare, Control prin aplicatie, Interfata Micro USB, 90 x 122 mm

Laser inteligent Petoneer Smart Dot

Pisicile se nasc vanatori. Daca doriti sa va distrati animalul de companie in timp ce il ajutati sa ramana in forma excelenta, obtineti jucaria interactiva Petoneer Smart Dot. Dispozitivul emite un punct laser in miscare pe care pisicuta dvs. il poate urmari - foarte distractie pentru o lunga perioada de timp! Mai multe moduri de operare, incarcarea Micro USB si controlul aplicatiei fac acest laser inteligent incredibil de convenabil de utilizat.

Unknown Image

Modul perfect de a ucide plictiseala

Cand pisica este lasata singura in casa, nu este neobisnuit sa se plictiseasca si sa inceapa sa se incurce. Petoneer Smart Dot ajuta la evitarea acestui lucru. Dispozitivul a fost creat pentru a stimula instinctele pisicii si pentru a trezi vanatorul ascuns in animal. Iti va oferi animalului tau distractie excelenta atunci cand este lasat singur acasa. Il poti configura pentru a-ti distra animalul de companie in orice moment - prietenul tau felin nici nu va observa ca ai plecat! Cu acest companion interactiv, pisicile nu se mai plictisesc.

Unknown Image

Mai multe moduri de operare

Puteti alege dintre 3 traiectorii si 3 moduri pentru 3 unghiuri diferite. Astfel, puteti ajusta cu usurinta functionarea dispozitivului la nevoile si obiceiurile animalului dvs. de companie. Ai 2 pisici? Nicio problema - alegeti cea mai mare zona de lucru si lasati-va animalele de companie sa alerge vesel si liber punctul rosu pe o zona si mai mare.

Unknown Image

Stabiliti un program pentru animalul dvs. de companie

Asociati Smart Dot cu o aplicatie pentru si mai multe optiuni. Acest lucru va permite sa setati programe individuale de joaca pentru pisicile dvs., de exemplu. Setati orele in care doriti sa functioneze dispozitivul, precum si anumite moduri de functionare. Surprindeti-va animalele de companie si lasati-le sa se bucure de divertisment excelent, chiar si atunci cand sunteti departe de casa.

Unknown Image

Joaca impreuna

Cu aplicatia castigi si posibilitatea de a controla de la distanta punctul laser. Tehnologia moderna asigura o functionare stabila, fara interferente. Pur si simplu mutati smartphone-ul in orice directie si urmariti cum pisicuta dvs. urmareste punctul rosu din jurul camerei. Este foarte distractiv pentru amandoi!

Unknown Image

Proiectat pentru tine si pisica ta

Ce altceva face ca Smart Dot Petoneer sa iasa in evidenta? Design elegant, original! Dispozitivul a fost proiectat sa semene cu forma unei pisici - datorita acestui lucru este imediat evident ca este destinat prietenului tau pufos. Mic si portabil - il puteti muta liber si il puteti plasa oriunde doriti. Alimentat de un port USB - pur si simplu conectati-l la o priza sau powerbank. Butonul aproape invizibil, sensibil se potriveste perfect in designul dispozitivului si asigura o functionare confortabila.

Unknown Image

Functioneaza cu TUYA

Laserul inteligent Petoneer Smart Dot se bazeaza pe platforma TUYA. Aceasta inseamna ca este compatibil cu alte produse care folosesc TuyaSmart. Pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare, aplicatia Petoneer a fost dezvoltata pe baza protocolului Tuya. Acest lucru il face extrem de intuitiv, usor de utilizat si totusi functional, oferindu-va o serie de capabilitati suplimentare.

Unknown Image

Fisa tehnica
TY010
6930460007070
Greutate
173 g
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile