Litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici Catlink BayMax Lite
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici Catlink BayMax Lite

1.149,00 lei Cu TVA

965,55 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

70.35 Lei x 24 rate

Descriere

Litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici Catlink BayMax Lite

Cutia de nisip inteligentă Catlink BayMax Lite este concepută pentru pisici cu greutatea de 1,5 - 10 kg. Se remarcă printr-o capacitate de 65 de litri și este complet sigură pentru animalul dvs. de companie. Mai mult, litiera este compatibilă cu diferite tipuri de nisip, iar aplicația vă permite să monitorizați starea de sănătate a animalului dvs. de companie.

Catlink/CL-CA-03/3

Curățare cu un singur buton

Uitați de curățarea manuală a litierei. Catlink BayMax Lite are un sistem încorporat care golește litiera - trebuie doar să țineți apăsat butonul dedicat timp de 3 secunde. Pentru a scoate sacul de gunoi, scoateți capacul superior al unității. În plus, un mod dedicat (disponibil în aplicație) face ca litiera să aglutineze complet fecalele și apoi le aruncă în sacul de deșeuri.

Catlink/CL-CA-03/5

Control din aplicație

Instalați aplicația Catlink și monitorizați sănătatea animalului dvs. de companie. Aplicația înregistrează fiecare vizită la BayMax Lite și cât timp petrece acesta în ea. De asemenea, oferă informații despre greutatea pisicii dumneavoastră. Notă: pentru a avea acces la capacitatea de recunoaștere a mai multor utilizatori, trebuie să activați funcția în aplicație.

Catlink/CL-CA-03/4

Soluții bine gândite

Catlink BayMax Lite este compatibil cu diferite tipuri de nisip: bentonită, mixt și tofu. Este recomandat să o schimbați la fiecare 5-7 zile, dacă aveți o singură pisică, sau la fiecare 2-5 zile, dacă dețineți mai multe pisici. În plus, covorașul plasat în interiorul litierei este antibacterian și rezistent la scurgeri și la ghearele animalelor de companie. În plus, roțile duble încorporate facilitează transportul unității. În plus, acesta va ocupa doar 0,3 m³.

Catlink/CL-CA-03/2

Sistem de securitate

Cutia de gunoi este proiectată astfel încât animalul dvs. de companie să o poată folosi în siguranță. Dispune de un senzor cu infraroșu, protecție pentru motor și protecție împotriva ruperii labei. Pe de altă parte, 4 senzori de gravitație vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji că litiera se va răsturna.

Catlink/CL-CA-03/9

Inclus

  • cutie de gunoi
  • filtru albastru
Fisa tehnica
CAT LINK
INN-060028
6972884751177
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile