Colier laser pentru pisici Cheerble KiTiDOT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Colier laser pentru pisici Cheerble KiTiDOT


94,01 lei Cu TVA

79,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Zgardă pentru pisici cu laser Cheerble KiTiDOT

Trezește instinctul de vânătoare al animalului tău de companie! Zgarda marca Cheerble este echipată cu un laser care va servi drept jucărie pentru pisica dumneavoastră. Produsul oferă 3 moduri de funcționare, astfel încât să puteți adapta funcționarea sa la nevoile prietenului dumneavoastră cu patru picioare. De asemenea, puteți regla unghiul de lumină în intervalul de 45°. Zgarda este fabricată din material TPU, care este prietenos cu pielea. Este, de asemenea, reglabilă. Este dotată cu un port micro USB, astfel încât să o puteți încărca cu ușurință.

3.jpg

Inovație

Laserele tradiționale pentru pisici necesită activitate din partea dumneavoastră și vă consumă timpul, așa că Cheerble a creat zgarda laser KiTiDOT. Acum puteți lucra sau vă puteți relaxa în timp ce pisica dvs. este absorbită de divertisment. De asemenea, zgarda îi va îmbunătăți reflexele și îl va menține în formă.

6.jpg

Adaptată la animalul dvs. de companie

Zgarda are 3 moduri de funcționare, pe care le veți schimba cu ajutorul comutatorului dedicat. Când porniți zgarda, aceasta va porni automat în modul NORMAL, în timpul căruia laserul se va activa timp de 2 minute, apoi se va opri și se va porni din nou. În timpul modului Flickering, laserul clipește la intervale foarte scurte. În timp ce modul Constant va face ca animalul dvs. de companie să se concentreze mai ușor asupra laserului. În plus, zgarda se va opri automat după 30 de minute.

7.jpg

Funcție reglabilă

Zgarda are o funcție de reglare a lungimii, astfel încât să o puteți potrivi pisicii dvs. Lungimea maximă a zgardei este de 310 cm. În plus, puteți regla unghiul laserului în limita a 45° pentru a ajusta zgarda pe placul animalului dvs. de companie.

1.jpg

Încărcare convenabilă

Zgarda este echipată cu o baterie de 60 mAh care îi permite să funcționeze timp de până la 5 ore cu o singură încărcare. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie, puteți încărca zgarda cu ajutorul cablului micro USB inclus în pachet. Este nevoie doar de o oră pentru ca dispozitivul să fie gata să funcționeze din nou.

4.jpg

Confortabilitate

Zgarda este realizată din material TPU, care este prietenos cu pielea și nu provoacă disconfort. De asemenea, se distinge prin durabilitate și rezistență la uzură. Nici menținerea ei curată nu va fi o problemă.

5.jpg

Incluse

  • guler
  • Cablu de încărcare de la USB-A la micro USB
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
Cheerble
INN-030914
6971883204226
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile