Dispenser hrană pentru animale Rojeco 4L, versiunea WiFi cu bol dublu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Nou

Dispenser hrană pentru animale Rojeco 4L, versiunea WiFi cu bol dublu

265,05 lei Cu TVA

222,73 lei Fara TVA

279,00 lei -5%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

66.40 Lei x 4 rate

Descriere

Dispenser hrană pentru animale Rojeco 4L, versiunea WiFi cu bol dublu

Petreceți vacanțele știind că animalul dvs. de companie își ia toate mesele în mod regulat. Dozatorul inteligent de hrană Rojeco oferă o capacitate de până la 4 litri, iar funcționarea acestuia poate fi controlată de la o aplicație dedicată. Este echipat cu 2 boluri din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este rezistent la înfundarea cu cereale. Dispozitivul suportă atât conectivitate Bluetooth, cât și Wi-Fi și îl poți alimenta în 2 moduri - cu 4 baterii AA sau folosind un cablu USB. Printre altele, kitul include un adaptor UE.

Rojeco/PTM-001-dual/4

Capacitate și fiabilitate

Distribuitorul inteligent de alimente Rojeco oferă o capacitate de până la 4 litri și asigură accesul la alimente proaspete și uscate. De ce să îl alegeți? Datorită unui sistem inovator și a utilizării unui cauciuc moale pentru a amesteca boabele, dispozitivul asigură o hrănire fără probleme. În plus, este echipat cu un senzor încorporat care monitorizează nivelul de hrană și vă anunță automat când rezervorul trebuie reumplut.

Rojeco/PTM-001-dual/7

Hrană mereu proaspătă

Desicantul cu granule de siliciu menține hrana uscată și o protejează de umiditate, astfel încât animalul dvs. de companie se va bucura de hrană de calitate superioară la fiecare masă. Se recomandă înlocuirea desicantului la fiecare șase luni.

Rojeco/PTM-001-dual/9

Gestionarea de la distanță a orelor de hrănire

Creați un program de hrană în funcție de nevoile animalului dvs. de companie. Din aplicație, puteți seta numărul de mese pentru o zi, precum și personaliza cantitatea de hrană și orele la care aceasta trebuie servită. Acest lucru vă permite să plecați într-o excursie și să petreceți timp în aer liber fără griji. În plus, vă veți asigura că prietenul dvs. blănos este hrănit în mod regulat, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra sănătății sale. Numărul maxim de mese pe zi este de 10 - fiecare porție este de 6 g.

Rojeco/PTM-001-dual/2

Manoperă de înaltă calitate

Bolurile de mâncare sunt fabricate din oțel inoxidabil 304 de cea mai bună calitate, ceea ce se traduce prin durabilitate și rezistență la acumularea de grăsime. Păstrarea curățeniei este ușoară și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la apariția petelor inestetice. În plus, dozatorul oferă o funcție de siguranță cu blocare pentru copii, care împiedică deschiderea accidentală a capacului. Dispozitivul dispune și de un buton de alimentare manuală, care vă permite să vă răsplătiți animalul de companie cu o gustare în orice moment. Designul antiderapant oferă protecție suplimentară împotriva alunecării accidentale. Toate acestea pentru ca animalul dvs. de companie să fie confortabil și în siguranță!

Rojeco/PTM-001-dual/3

Sistem de alimentare de urgență

Aveți încredere că animalul dvs. de companie nu va rămâne flămând în absența dvs. Distribuitorul Rojeco utilizează un sistem de alimentare de urgență. Cum funcționează în practică? Aparatul intră automat în modul de alimentare cu baterii în cazul pierderii accesului la energie electrică sau al unei pene de curent. Notă: dispozitivul necesită 4 baterii AA, care nu fac parte din kit și trebuie achiziționate separat.

Rojeco/PTM-001-dual/1

Demontare și curățare fără probleme

Întreținerea dozatorului nu vă va cauza niciun fel de probleme. Puteți dezasambla convenabil rezervorul, capacul, baza și bolul acestuia, iar apoi puteți spăla componentele individuale pentru a asigura condițiile de igienă ale animalului dvs. iubit în timpul meselor.

Rojeco/PTM-001-dual/5

Inclus:

  • Distribuitor inteligent de hrană
  • Bol din oțel inoxidabil x2
  • Cablu USB
  • Adaptor UE
Fisa tehnica
INN-055835
6975116290291
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile