Fantana si hranitor pentru animale de companie din otel inoxidabil 2 in 1 3,2 l Rojeco
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Fantana si hranitor pentru animale de companie din otel inoxidabil 2 in 1 3,2 l Rojeco

153,51 lei Cu TVA

129,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

48.48 Lei x 4 rate

Descriere

Adăpător de pisici 2 în 1 + bol 3,2 l Rojeco

Acum aveți nevoie de un singur dispozitiv pentru a oferi animalului dvs. de companie acces la apă proaspătă, curată și hrană delicioasă. Adăpatorul și bolul pentru pisici 2 în 1 de la Rojeco sunt fabricate din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate, ceea ce îl face pe deplin sigur pentru sănătate și durabil. Oferă două compartimente separate (pentru băutură și mâncare) și se distinge prin capacitatea sa de 3,2 litri și funcționarea silențioasă. Are și robinet încorporat, care menține apa să curgă.

2.jpg

Diferite aplicații

Adăpatorul este echipat cu două camere separate, ceea ce îl face ideal pentru diferite aplicații. De exemplu, puteți pune mâncare într-unul și puteți bea în celălalt sau puteți turna apă în ambele. Decizia depinde de tine!

4.jpg

Oțel inoxidabil 304

Fântâna este realizată din oțel inoxidabil 304, ceea ce o face foarte durabilă, rezistentă la deteriorare și sigură pentru animalele de companie. Nu provoacă proliferarea bacteriilor și nu contribuie la problemele cu acneea pisicilor. Așa că poți avea și mai multă grijă de starea animalului tău! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de curățarea adăpătorului. Aparatul este foarte ușor de asamblat și dezasamblat, iar alimentatorul și rezervorul de apă pot fi spălate pur și simplu sub robinet sau în mașina de spălat vase.

3.jpg

Filtrare în 4 etape

Asigurați-vă că animalul dvs. de companie are acces la apă proaspătă, curată și sigură. Adăpatorul Rojeco utilizează filtrarea în 4 etape pentru a elimina eficient contaminanții. Filtrele de înaltă densitate captează părul și praful, un filtru cu rășină schimbătoare de ioni elimină metalele grele, iar un filtru cu cărbune activ îndepărtează mirosurile și reziduurile de clor.

6.jpg

Băutor cu robinet

Apa din groapa de adăpare se toarnă dintr-un robinet special, ceea ce înseamnă că este în mișcare constantă. Acest lucru îl face perfect pentru a atrage atenția animalelor de companie și pentru a le încuraja să bea. Astfel, puteți evita problemele asociate cu deshidratarea animalului dvs. de companie. În plus, această soluție menține apa mai proaspătă pentru mai mult timp.

7.jpg

Capacitate de 3,2 l

Reumplerea frecventă cu apă este de domeniul trecutului. Adăpatorul Rojeco se distinge prin capacitatea sa de până la 3,2 l - o cantitate atât de mare este suficientă chiar și pentru 1-2 săptămâni. Așa că poți pleca într-o călătorie scurtă sau poți merge la o petrecere cu liniște sufletească. Nu-ți face griji că pisica ta nu va putea bea! În plus, atunci când mai rămâne puțină apă în rezervor, o lumină roșie se va aprinde automat pentru a vă aminti să-l umpleți.

1.jpg

Design atent

Nu trebuie să vă faceți griji că fântâna vă va stresa animalul de companie sau vă va tulbura liniștea. Dispozitivul funcționează extrem de silențios - nivelul său de volum nu depășește 20 dB. Este aproape la fel ca al unei șoapte sau al sunetului frunzelor! Adăpătorul folosește, de asemenea, o tensiune joasă de 5 volți, ceea ce îl face complet sigur pentru animalele de companie.

5.jpg

 

ProducătorRojecoModelRYSJ-17Capacitate3,2 lCurentul de intrare adaptor100-240 V 50/60 Hz</ td>Curentul de ieșire adaptor5 V 1000 mACurentul nominal de intrare5V - 1 A max.MaterialStal nierdzewna 304Dimensiuni237 x 183 mmGreutate750 g
Fisa tehnica
Rojeco
INN-064813
6975116293698
Cantitate pe cutie
16 buc.
Cea mai recentă livrare
25.06.2024
Net weight
750
Box width
24,40
Box height
10,80
Box length
24,40
Gross weight
1000
HS Code
8543709099
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)