Geanta pentru bicicleta, Wozinsky, fixare cadru, 1.5L, husa telefon 6.5 inch, poliester rezistent la apa, negru, BK02
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Geanta pentru bicicleta, Wozinsky, fixare cadru, 1.5L, husa telefon 6.5 inch, poliester rezistent la apa, negru, BK02

74,97 lei Cu TVA

63,00 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Geanta pentru bicicleta, Wozinsky, fixare cadru, 1.5L, husa telefon 6.5 inch, poliester rezistent la apa, negru, BK02

12178.jpg

 

Geanta pentru Bicicleta Wozinsky Bike Frame 1,5 L - Husa pentru telefon pana la 6,5 ​​inch.

O geanta pentru Bicicleta, cu montare pe cadru de la Wozinsky este accesoriul perfect pentru orice pasionat al ciclismului. Geanta practica cu un compartiment telefon pentru cadrul bicicletei este atat o geanta la indemana, cat si o husa pentru smartphone. Ea lucreaza grozav in ambele roluri. Datorita capacitatii de 1,5 litri, vei imbunatati confortul calatoriei tale - in geanta poti pune o multime de articole care au fost pana acum indesate in buzunare. La randul sau, husa, dotata cu o fereastra transparenta, iti permite sa folosesti telefonul (cu ecran de pana la 6,5 ​​inchi) pe post de navigatie sau music player, deoarece geanta are si o iesire pentru casti.

12180.jpg

Specificatii:

Producator: Wozinsky

Montare: pe cadru

Material: poliester, PVC

Dimensiuni : geanta - 20,3 x 10,2 x 10,2 cm; husa telefon - 17 x 7,8 x 2 cm

Dimensiunea telefonului compatibil: pana la 6,5 ​​inch

Greutate: 153 g

Caracteristici suplimentare: husa telefon, iesire pentru casti

 

Capacitate mare

Desi geanta pare mica, are o capacitate de 1,5 litri. Poti pune in ea un portofel, chei, ochelari, ca sa nu mai vorbim de telefon. Bunurile tale vor gasi un loc sigur in interiorul spatios.

 

Geanta pentru Bicicleta cu compartiment pentru smartphone

In partea superioara a gentii exista un loc special pentru smartphone - o husa pentru telefon cu o fereastra din PVC, care va permite sa utilizati dispozitivul in mod convenabil chiar si in timpul mersului. Veti avea intotdeauna un ochi pe navigatie pe ecranul telefonului, vizibil in mod constant. In plus, daca conectati casti, puteti controla cu usurinta muzica redata sau puteti raspunde la apelurile primite.

 

12175.jpg

 

Geanta cu iesire pentru casti

Ce va face calatoria cu bicicleta si mai placuta? Muzica preferata, desigur. Prin urmare, geanta de telefon pentru cadrul bicicletei Wozinsky a fost echipata cu o iesire pentru casti, care va va permite sa conectati cablul la telefon. Blocat in siguranta intr-un capac plasat in partea de sus. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la limitarile unui cablu prea scurt sau nevoia de a conecta un accesoriu de fiecare data cand doriti sa mergeti undeva. Setul include un adaptor practic de 30 cm lungime, care va spori libertatea de miscare, si in acelasi timp poate fi pus in geanta permanent.

 

O geanta de bicicleta cu detalii unice

Farmecul si utilitatea gentii de bicicleta Wozinsky se afla in detalii. Un fermoar inversat strans, fermoare duble puternice, un logo reflectorizant si un cordon elastic care va permite sa atasati geanta intr-un loc convenabil - acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante detalii. Aceste caracteristici fac ca geanta pentru cadru de biciclete Wozinsky sa fie extrem de functionala.

12177.jpg

Montare sigura

Siguranta, atat pentru tine, cat si pentru echipamentul tau, este primordiala - si atunci cand mergi cu bicicleta. De aceea, geanta pentru biciclete Wozinsky este conceputa pentru a fi usor de atasat. Este atasata de cadru cu doua dispozitive de fixare Velcro puternice, iar pentru o mai mare stabilitate, acestea sunt atasate de coarne cu o franghie elastica din cauciuc.

12176.jpg

Geanta de biciclete impermeabila pentru cadru

Geanta pentru cadru de bicicleta Wozinsky este fabricata din materiale de inalta calitate, impermeabile, care garanteaza atat durabilitatea accesoriului in sine, cat si siguranta continutului acestuia. Poliesterul va opri eficient ploaia si zapada. De a doua problema se va ocupa si doua curele Velcro si un cordon elastic de cauciuc care va permit sa atasati ferm bagajul, fara sa va temeti ca va intra apa inauntru, iar geanta in sine va aluneca accidental de pe cadrul bicicletei.

12174.jpg

 


 

 

 

 

Fisa tehnica
BK02
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile