Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2, 450lm, USB, INN-025655
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2, 450lm, USB, INN-025655

73,07 lei Cu TVA

61,40 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2

Supfire GT-R2 este o lanternă mică pentru bicicletă, care va funcționa în multe scenarii și vă va ajuta să creșteți siguranța călătoriei dumneavoastră. Timpul de lucru de 3,5-7 ore te face sa il folosesti cu succes chiar si in timpul unei calatorii lungi. 2 reflectoare strălucitoare și o lumină roșie suplimentară de urgență vă permit să-l utilizați eficient în aproape orice situație.


2 spoturi – iluminare optima

Reflectorul superior oferă luminozitate ridicată și o gamă de lumină impresionantă. Așa că vă veți bucura în continuare de iluminare optimă, indiferent dacă mergeți cu bicicleta într-o zi înnorată sau vă întoarceți dintr-o excursie cu bicicleta după întuneric. Pe de altă parte, farul situat dedesubt a fost proiectat în așa fel încât lumina emisă de acesta să nu orbiască, ceea ce vă permite să creșteți semnificativ siguranța de mers. Ambele becuri pot fi pornite simultan.


Lampă de avertizare suplimentară

De asemenea, este posibil să aprindeți lumina roșie pe partea laterală a GT-R2. În mod ideal, acesta va servi drept lumină de avertizare. Acesta este un instrument extrem de practic care vă va permite să vă creșteți în mod eficient siguranța pe drum. Utilizați această lumină roșie la îndemână atunci când trebuie să vă opriți pe marginea drumului, de exemplu, pentru a vă repara bicicleta sau pentru a aștepta ajutor, astfel încât să fiți vizibil chiar și de la distanță.


Este, de asemenea, un powerbank practic

Puteți încărca bateria de 1200 mAh prin portul micro USB. O singură încărcare oferă de la 3,5 până la 7 ore de funcționare ușoară. Dacă este necesar, poți folosi dispozitivul și ca powerbank de urgență – nu mai trebuie să-ți faci griji că smartphone-ul tău rămâne fără curent, întrerupe contactul cu familia și prietenii sau, în caz de accident, serviciile de urgență. În plus, GT-R2 are un indicator luminos de stare a bateriei pe 4 niveluri – astfel încât veți ști întotdeauna când este timpul să vă reîncărcați.


Îți luminează drumul chiar și în ploaie

Lumina este rezistentă la apă, deci este fiabilă indiferent de vreme. Vă va servi bine într-o seară senină, precum și pe ploaie. Nu mai trebuie să intri în panică și să demontezi echipamentul când vezi picături de apă care cad din cer. Cu Supfire GT-R2, nu veți pierde timpul – veți ajunge acasă rapid și în siguranță și veți fi la adăpost de ploaie.


Operare ușoară, instalare rapidă

Folosirea luminii nu cauzează nici cele mai mici probleme. Funcționarea sa simplă este posibilă datorită butonului verde iluminat din spate. O curea elastică din cauciuc permite montarea rapidă, convenabilă și sigură a GT-R2. Cu această curea, puteți atașa în siguranță lumina de bicicletă în doar câteva momente.

Specificație:

Producător Superfire
Model GT-R2
Sursă de lumină JINGRUI XK*2
Putere nominală 7W*2
Timpul de funcționare 3,5 -7 ore
Numărul de lumeni 450
Rezistenta la cadere pana la 1m
Dimensiuni 65 x 39 x 23 mm
Greutate 84 g
Impermeabilitate IPX5
Gama de iluminare 70 m
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei 1200 mAh
Material aluminiu

Timp de incarcare

4h
Fisa tehnica
INN-025655
6956362994270
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile