Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2, 450lm, USB, INN-025655
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2, 450lm, USB, INN-025655

65,76 lei Cu TVA

55,26 lei Fara TVA

73,07 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Lanterna pentru biciclete Supfire GT-R2

Supfire GT-R2 este o lanternă mică pentru bicicletă, care va funcționa în multe scenarii și vă va ajuta să creșteți siguranța călătoriei dumneavoastră. Timpul de lucru de 3,5-7 ore te face sa il folosesti cu succes chiar si in timpul unei calatorii lungi. 2 reflectoare strălucitoare și o lumină roșie suplimentară de urgență vă permit să-l utilizați eficient în aproape orice situație.


2 spoturi – iluminare optima

Reflectorul superior oferă luminozitate ridicată și o gamă de lumină impresionantă. Așa că vă veți bucura în continuare de iluminare optimă, indiferent dacă mergeți cu bicicleta într-o zi înnorată sau vă întoarceți dintr-o excursie cu bicicleta după întuneric. Pe de altă parte, farul situat dedesubt a fost proiectat în așa fel încât lumina emisă de acesta să nu orbiască, ceea ce vă permite să creșteți semnificativ siguranța de mers. Ambele becuri pot fi pornite simultan.


Lampă de avertizare suplimentară

De asemenea, este posibil să aprindeți lumina roșie pe partea laterală a GT-R2. În mod ideal, acesta va servi drept lumină de avertizare. Acesta este un instrument extrem de practic care vă va permite să vă creșteți în mod eficient siguranța pe drum. Utilizați această lumină roșie la îndemână atunci când trebuie să vă opriți pe marginea drumului, de exemplu, pentru a vă repara bicicleta sau pentru a aștepta ajutor, astfel încât să fiți vizibil chiar și de la distanță.


Este, de asemenea, un powerbank practic

Puteți încărca bateria de 1200 mAh prin portul micro USB. O singură încărcare oferă de la 3,5 până la 7 ore de funcționare ușoară. Dacă este necesar, poți folosi dispozitivul și ca powerbank de urgență – nu mai trebuie să-ți faci griji că smartphone-ul tău rămâne fără curent, întrerupe contactul cu familia și prietenii sau, în caz de accident, serviciile de urgență. În plus, GT-R2 are un indicator luminos de stare a bateriei pe 4 niveluri – astfel încât veți ști întotdeauna când este timpul să vă reîncărcați.


Îți luminează drumul chiar și în ploaie

Lumina este rezistentă la apă, deci este fiabilă indiferent de vreme. Vă va servi bine într-o seară senină, precum și pe ploaie. Nu mai trebuie să intri în panică și să demontezi echipamentul când vezi picături de apă care cad din cer. Cu Supfire GT-R2, nu veți pierde timpul – veți ajunge acasă rapid și în siguranță și veți fi la adăpost de ploaie.


Operare ușoară, instalare rapidă

Folosirea luminii nu cauzează nici cele mai mici probleme. Funcționarea sa simplă este posibilă datorită butonului verde iluminat din spate. O curea elastică din cauciuc permite montarea rapidă, convenabilă și sigură a GT-R2. Cu această curea, puteți atașa în siguranță lumina de bicicletă în doar câteva momente.

Specificație:

Producător Superfire
Model GT-R2
Sursă de lumină JINGRUI XK*2
Putere nominală 7W*2
Timpul de funcționare 3,5 -7 ore
Numărul de lumeni 450
Rezistenta la cadere pana la 1m
Dimensiuni 65 x 39 x 23 mm
Greutate 84 g
Impermeabilitate IPX5
Gama de iluminare 70 m
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei 1200 mAh
Material aluminiu

Timp de incarcare

4h
Fisa tehnica
INN-025655
6956362994270
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile