Interfon motociclete EJEAS, tehnologie Mesh, filmare 2K, baterie 2100 mAh, impermeabil, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Interfon motociclete EJEAS, tehnologie Mesh, filmare 2K, baterie 2100 mAh, impermeabil, negru

675,43 lei Cu TVA

567,59 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

179.23 Lei x 4 rate

Descriere
Producător EJEAS
Model K1
Culoare negru
Bluetooth 5.1
Impermeabil IP67
Interval de operare 1000 m
Timp de funcționare pana la 55 h
Timp de incarcare 3,5 ore
Port de încărcare USB-C
Capacitatea bateriei 2100 mAh
Limită de asociere Până la 4 interfoane

Interfon pentru motociclete EJEAS K1

Interfonul pentru motocicleta EJEAS K1 ofera o conexiune fiabila datorita tehnologiei Mesh 3.0 si garanteaza un semnal stabil pana la 1000m. În plus, permite comunicarea pentru 2-4 persoane și se reconectează automat când este deconectat. De asemenea, vă permite să faceți fotografii și să înregistrați videoclipuri, iar înregistrările incidentului vor fi salvate automat. De asemenea, are o durată lungă de funcționare și este rezistent la apă IP67.

5.jpg

Conexiune de încredere

Interfonul EJEAS K1 foloseste tehnologia Mesh 3.0, iar raza de conexiune ajunge la 1000 de metri. În plus, permite a 4 utilizatori să comunice în același timp și vă veți conecta cu un singur clic - fără configurare complicată. Ești îngrijorat că conexiunea va fi întreruptă? Nu fi! Interfonul va relua automat conexiunea.

9.jpg

Nu vă faceți griji cu privire la pierderea semnalului

În comparație cu alte produse de acest gen, interfonul EJEAS K1 funcționează impecabil chiar și în ciuda obstacolelor precum tuneluri, dealuri, are drumuri cu trafic intens etc. Interfonul Bluetooth oferă o rază de acțiune de până la 100 de metri, în timp ce K1 este de 1.000 de metri. deschis și 500 de metri între alte vehicule.

7.jpg

Creați fotografii și înregistrări

Imortalizează momentele care sunt speciale pentru tine în timp ce călătorești. Interfonul EJEAS K1 este echipat cu un obiectiv cu unghi larg de 140° și vă permite să înregistrați videoclipuri la rezoluție 2K 30FPS. În plus, interfonul se va opri automat și va salva înregistrarea începută atunci când este detectat un accident. În plus, dispozitivul acceptă conexiune Wi-Fi și se conectează la un smartphone, iar aplicația disponibilă vă permite să previzualizați înregistrarea în timp real. Puteți stoca imagini pe acesta cu o capacitate totală de stocare de până la 256G.

6.jpg

Microfon incorporat

Interfonul are un microfon cu 5 niveluri de reglare a sensibilității, care este setat implicit la nivelul 3. Valoarea corectă depinde de mediu și de viteză - la 40 km/h și rafale scăzute de vânt, puteți seta sensibilitatea microfonului la 5, astfel încât vocea să poată fi auzită clar de ceilalți apelanți. La viteze mai mari de 100 km/h, se recomandă setarea sensibilității microfonului la 1 pentru a reduce impactul zgomotului vântului asupra interfonului. În plus, puteți dezactiva microfonul manual sau activând modul Mesh.

2.jpg

Schimbarea convenabilă a canalului

Dispozitivul oferă 5 canale, iar când activați modul Mesh, interfonul comută pe canalul 1. Fiecare apelant trebuie să seteze același canal pe interfon pentru a continua o conversație. Rețineți că în condiții meteorologice nefavorabile, pe o autostradă cu trafic intens, sau cu un număr mare de dispozitive electronice, raza de acțiune a interfonului poate fi mai mică.

8.jpg

Design rafinat

Interfonul este rezistent la apă IP67, iar intervalul său de temperatură de funcționare este de la -10°C la 50°C, astfel încât să îl puteți utiliza într-o varietate de condiții meteorologice. În plus, conexiunea Bluetooth 5.1 vă permite să vă conectați cu 2 smartphone-uri simultan. Puteți lansa un asistent vocal, puteți utiliza navigarea și puteți răspunde automat la apelurile primite. Dispozitivul acceptă și conexiune Bluetooth cu alte interfoane de pe piață.

3.jpg

Timp lung de funcționare

Interfonul EJEAS K1 vă poate însoți aproape toată ziua. Dispozitivul este echipat cu o baterie cu litiu de înaltă calitate, cu o capacitate de 2100 mAh, ceea ce se traduce printr-un timp îndelungat de funcționare. În modul Mesh, dispozitivul funcționează 17 ore, în Bluetooth mai mult de 30 de ore, redă muzică timp de aproximativ 55 de ore și înregistrează videoclipuri timp de aproximativ 6,5 ore. Încărcarea interfonului, pe de altă parte, va dura aproximativ 3,5 ore. Produsul acceptă și încărcare rapidă USB-C.

4.jpg

Inclus:

  • Interfon
  • Clamă
  • Cablu de incarcare USB-C
  • Şurubelniţă
  • Căști
  • Velcro x4
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
EJEAS
INN-066509
5906168436055
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)