Interfon pentru motociclete EJEAS, MS8-SE, bluetooth 5.1, 1200 mAh, impermeabil IP67, INN-066499
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Interfon pentru motociclete EJEAS, MS8-SE, bluetooth 5.1, 1200 mAh, impermeabil IP67, INN-066499

547,95 lei Cu TVA

460,46 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

147.29 Lei x 4 rate

Descriere
Producător EJEAS
Model MS8-SE
Versiune Bluetooth 5.1
Raza de comunicare 1000 m
Nivel de rezistență la apă IP67
Caracteristici suplimentare Reducerea zgomotului CVC, efecte sonore 3D
Baterie reîncărcabilă 3,7 V/1200 mAh
Timp de funcționare 9 în modul Mesh / 17 h în modul Bluetooth / 29 h în timpul redării muzicii / 230 h în modul standby
Timp de încărcare 3 h
Temperatura de functionare -10 până la 50°C
Alimentare electrică DC5V/1A (USB-C)

EJEAS MS8-SE Interfon Motociclete

Interfonul pentru motociclete EJEAS MS8-SE vă permite să comunicați în siguranță și convenabil în timp ce conduceți. Datorită celei mai recente tehnologii Mesh 3.0, dispozitivul permite până la 6 persoane să comunice pe o distanță de până la 1000 de metri. Bateria de 1.200 mAh asigură o durată lungă de funcționare, iar rezistența la apă IP67 vă permite să comunicați și să ascultați muzică liber în orice condiții meteorologice.

7.jpg

Timp lung de funcționare

Interfonul MS8-SE folosește o baterie reîncărcabilă de 1.200 mAh care oferă o durată lungă de funcționare - până la 29 de ore de ascultare a muzicii și 9 ore de convorbire în modul Mesh. Toate acestea cu doar un timp de încărcare de 3 ore. Nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să reînnoiți frecvent energia în timpul curselor lungi.

8.jpg

Tehnologia Mesh 3.0

Dispozitivul acceptă cea mai recentă tehnologie Mesh 3.0, care permite unui grup de până la 6 persoane să se conecteze pe o distanță de până la 1.000 de metri. Acest lucru permite fiecărui participant să comunice cu ceilalți fără obstacole, ceea ce îmbunătățește considerabil siguranța și confortul călătoriei. Interfonul asigură o conexiune stabilă chiar și în condiții dificile de teren.

2.jpg

Rezistenta la apa IP67

MS8-SE este rezistent la apă, după cum confirmă certificarea IP67. Dispozitivul poate fi folosit în ploaie fără risc de deteriorare. Designul robust protejează și împotriva prafului. Interfonul poate fi chiar scufundat la o adâncime de 1 metru timp de 30 de minute.

1.jpg

Reducerea zgomotului

Tehnologia CVC reduce zgomotul și efectele sonore 3D, oferind un sunet clar, chiar și la viteze mari. Reglarea automată a sensibilității microfonului în funcție de viteza de deplasare permite conversații confortabile, fără interferențe.

4.jpg

Suport pentru muzică și radio FM

EJEAS MS8-SE acceptă muzică și redare radio FM. Cu funcția de ascultare colaborativă, toată lumea din grup se poate bucura de aceleași melodii, ceea ce îmbunătățește atmosfera în timpul conducerii. Abilitatea de a prelua apeluri telefonice și de a asculta muzică în același timp este un avantaj suplimentar care sporește confortul.

9.jpg

Suport asistent vocal

Dispozitivul acceptă asistenți vocali, inclusiv Siri, ceea ce face și mai convenabil utilizarea funcțiilor telefonului fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe volan. Emiteți pur și simplu o comandă vocală pentru a răspunde la un apel sau pentru a schimba o melodie, de exemplu.

5.jpg

Versatilitate și ușurință în utilizare

Aplicația SafeRiding permite gestionarea grupului, controlul muzicii, operarea radioului FM și actualizările software. Interfonul oferă, de asemenea, răspuns automat la apel și schimbarea canalului, permițându-vă să reglați calitatea sunetului pentru a se potrivi condițiilor dumneavoastră de condus.

6.jpg

Inclus:

  • interfon EJEAS MS8-SE
  • Cablu USB tip C
  • Manual de utilizare
  • Accesorii de montaj
Fisa tehnica
EJEAS
INN-066499
5906168436093
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)