Priza inteligenta Sonoff 230V Wi-Fi (S26R2TPF-DE)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Priza inteligenta Sonoff 230V Wi-Fi (S26R2TPF-DE)

62,44 lei Cu TVA

52,47 lei Fara TVA

69,38 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

Sonoff smart plug 230V Wi-Fi power socket (S26R2TPF-DE)


Transformați o priză electrică obișnuită din casa dvs. într-o priză inteligentă cu dispozitivul Sonoff S26R2TPF-DE. De acum încolo, controlul convenabil al dispozitivelor conectate va deveni normal datorită aplicației și comenzilor vocale. Creați programe de lucru și scene inteligente și decideți singur când trebuie să funcționeze. Produsul este pe deplin compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Samsung SmartThings. Aplicația eWeLink vă permite, de asemenea, să grupați dispozitivele. Priza este adaptată pentru a funcționa cu intensitate mare (până la 16A), ceea ce vă permite să conectați la ea dispozitive mai solicitante, cum ar fi un încălzitor sau un aragaz lent.

Operați echipamentele de la distanță
Nu mai trebuie să vă întrebați dacă ați ținut minte să opriți toate echipamentele înainte de a pleca din casă. Priza S26R2TPF-DE permite controlul complet de la distanță al dispozitivelor conectate cu ajutorul aplicației eWeLink. De acum încolo, pornirea ventilatorului sau stingerea luminilor din sufragerie poate fi inițiată de oriunde din lume! Aplicația vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a controla și regla starea dispozitivelor. Utilizarea acestei funcții vă va permite să asigurați siguranța în apartament și să economisiți la facturile de electricitate.

Control partajat
Membrii familiei dvs. se pot bucura, de asemenea, de controlul deplin al aparatelor conectate. Aplicația eWeLink face posibilă partajarea controlului asupra echipamentelor selectate cu membrii familiei. Este o comoditate ideală dacă în casa dvs. locuiesc mai multe persoane!

Sunteți ocupat? Nu-i nimic!
Aveți mâinile murdare pentru că în prezent gătiți? Vă simțiți confortabil în pat și nu aveți chef să vă ridicați pentru a stinge lumina? De acum încolo, folosiți-vă vocea pentru a vă manevra dispozitivele! Priza Sonoff S26R2TPF-DE funcționează cu: Amazon Alexa, Google Assistant și Alice. Spuneți doar ceea ce doriți să faceți pentru a gestiona complet pornirea sau oprirea dispozitivelor dvs.

Gruparea dispozitivelor
Sonoff face ca gestionarea casei să fie mai ușoară și mai convenabilă ca niciodată. Priza S26R2TPF-DE acceptă gruparea dispozitivelor. Nu mai trebuie să controlați fiecare dispozitiv în parte - creați doar un grup pentru a controla mai multe dispozitive în același timp! Stingeți lumina în toată casa cu un singur clic sau aprindeți lampa din bucătărie și porniți aerul condiționat. Posibilitățile sunt cu adevărat uriașe!


Specificații:

  • Producător: Sonoff
  • Modelul: S26R2TPF-DE
  • Intrare: 250V ~ 50-60Hz
  • Încărcare: 4000W / 16A
  • Wi-Fi: IEEE: 802.11: b / g / n: 2.4GHz
  • Sisteme acceptate: Android, iOS
  • Temperatură de lucru: -10 ° C - 40 ° C
  • Material: PC V0
Fisa tehnica
Sonoff
INN-030069
6920075776447
CN
8536699099 Casa inteligentă - priză inteligentă
MOQ
100
Cantitate într-un ambalaj colectiv
100
ID
95296-uniw
Traducere
cze
eng
fre
ger
ita
spa
ukr
Adâncimea ambalajului produsului în cm
7,5
Înălțimea ambalajului produsului în cm
10,1
Lățimea ambalajului produsului în cm
5,9
EAN
6920075776447
Cod producător
S26R2TPF-DE
Greutate totală în grame
58.33
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile