Comutator Sonoff Multifunctional Control Center Wi-Fi Bluetooth Switch Wall, HRT-95304

390,91 lei Cu TVA

328,49 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Sonoff Multifunctional Control Center Wi-Fi Bluetooth Switch Wall (NSPanel)

NSPanel oferă un control inteligent al aparatelor de uz casnic - iluminat, termostat, perdele de fereastră, ferestre și întrerupătoare de perete. Ecranul tactil color cu două butoane afișează toate informațiile necesare și vă permite să navigați în mod convenabil prin meniul dispozitivului - toate acestea fac din NSPanel de la Sonoff centrul de control perfect în casa dumneavoastră. NSPanel este conceput pentru a fi montat pe cadrul de montare Sonoff Switch Frame (nu este inclus în set).
Sonoff NSPanel poate fi controlat în 3 moduri - clasic (manual), prin intermediul asistentului vocal (Amazon Alexa, Google Assistant, Siri) și prin intermediul aplicației eWeLink. Instalarea dispozitivului este la fel de ușoară ca și instalarea unui întrerupător de perete clasic!

Specificații:

 • Model: Modelul: NSPanel-UE
 • NSPanel-UE
 • Input: 100-240V ~ 50 / 60Hz 4A max.
 • Ieșire: 100-240 V ~ 50/60 Hz 2 A / Gang 4 A / Total
 • Diodă de sarcină: 150W / 110V / Gang, 300W / 110V / Total - 300W / 220V / Gang, 600W / 220V / Total
 • Wi-Fi: IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz
 • Standard Bluetooth: 4.2 BLE
 • Dimensiunea ecranului TFT: 3,5 ″ (panou tactil capacitiv)
 • Rezoluție ecran: 480 * 320 pixeli
 • Sisteme de operare APP: Android și iOS
 • Materiale de coajă: PC V0 + CRS + sticlă călită
 • Dimensiuni: PC V0 + CRS + sticlă călită
 • : 86 x 86 x 41,7mm

Cele mai importante caracteristici:

Controlul dispozitivelor de acasă - NSPanel vă permite să gestionați de la distanță funcționarea diferitelor elemente ale sistemului Smart Home - de la iluminat, prin temperatură, până la ferestre și perdele. În plus, dispozitivul vă permite să operați scene inteligente, astfel încât să puteți programa când și în ce condiții dispozitivul trebuie să pornească sau să se oprească, să modificați temperatura interioară etc.

Control total în 3 moduri - indiferent unde vă aflați - fie că sunteți acasă, în vacanță sau la serviciu - NSPanel este întotdeauna la îndemâna dumneavoastră! Aparatul poate fi operat prin atingere, voce sau prin aplicația eWeLink!

Ecran tactil color - datorită ecranului color încorporat și a unui sistem simplu, operarea devine foarte simplă și intuitivă. Accesul la scenele presetate, modificarea culorii luminii, a temperaturii și a vremii este disponibil prin gesturi simple! Ecranul de pornire vă oferă acces la starea vremii, temperatura interioară și exterioară, ora, data și starea calității conexiunii Wi-Fi.

Multe combinații - NSPanel vă permite să conectați multe alte accesorii de la Sonoff , printre altele întrerupătoare de rețea, prize inteligente, becuri, benzi LED, întrerupătoare de perete și multe altele!

.

Fisa tehnica
Sonoff
HRT-95304
6920075776393
MOQ
25
Cantitate într-un ambalaj colectiv
25
ID
95304-uniw
Traducere
cze
eng
fre
ger
ita
spa
ukr
Adâncimea ambalajului produsului în cm
4,9
Înălțimea ambalajului produsului în cm
8,9
Lățimea ambalajului produsului în cm
8,9
EAN
6920075776393
Cod producător
NSPanel-EU
Greutate totală în grame
42.67
Versiunea Bluetooth
Bluetooth 4.2
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile