Panou SONOFF NSPanel Pro (cu hub Bluetooth Zigbee și eWeLink-Remote, termostat) negru, INN-043026
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Panou SONOFF NSPanel Pro (cu hub Bluetooth Zigbee și eWeLink-Remote, termostat) negru, INN-043026

404,98 lei Cu TVA

340,32 lei Fara TVA

449,98 lei -10%

block Stoc epuizat
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

101.46 Lei x 4 rate

Descriere

Comutator de perete Sonoff NSPanel 86PB

Comutatorul de perete Sonoff vă va permite să vă gestionați în mod convenabil casa inteligentă. Vă permite să controlați luminile, senzorii, temperatura, camera, etc. De asemenea, vă va anunța când cineva intră în casa dvs. Produsul funcționează cu Home Assistant și acceptă conexiunea Wi-Fi și Bluetooth. Va fi perfect pentru utilizarea de zi cu zi ca temporizator sau ceas cu alarmă, de asemenea, vă va anunța când cineva sună la ușă.

4.jpg

Termostat incorporat

Întrerupătorul de perete Sonoff vă permite, de asemenea, să controlați în mod inteligent temperatura camerei. Tot ce trebuie să faci este să-l împerechezi cu caloriferele sau aerul condiționat și să setezi temperatura dorită. Există, de asemenea, 2 moduri de funcționare din care puteți alege. Auto va face ca dispozitivul să pornească/oprește automat atunci când temperatura atinge o valoare specificată de dvs. Manual, pe de altă parte, vă permite să reglați manual temperatura după bunul plac - oricând doriți.

5.jpg

Ușor de utilizat

Vrei să asculți muzică, să urmărești un episod dintr-un serial TV sau un tutorial pe un subiect la alegerea ta? Întrerupătorul de perete Sonoff vă va face posibil. Tot ce trebuie să faceți este să salvați adresa site-ului web în NSPanel Pro și să o lansați cu un singur clic. În plus, puteți personaliza aspectul dispozitivului alegând unul dintre imaginile de fundal disponibile. Mai mult, tapetul se va schimba în funcție de vreme. De asemenea, puteți adăuga propria fotografie.

8.jpg

Comoditate și securitate

Comutatorul este echipat cu display și funcționează cu camere Sonoff (CAM Slim, GK-200MP-B), RTSP și ESP32. Astfel, le veți împerechea cu dispozitivul, obținând o vedere spre garaj, sufragerie sau intrarea în casă. În plus, acceptă audio bidirecțional, astfel încât să puteți comunica convenabil cu un curier, de exemplu. În plus, are microfon și difuzor încorporate - atunci când este conectat la un smartphone sau la un comutator, vă permite să comunicați cu ceilalți.

6.jpg

Facturi mai mici la electricitate

Un alt avantaj al comutatorului de perete Sonoff este capacitatea de a controla cantitatea de energie utilizată. Acest lucru vă va permite să reduceți costul facturilor de energie electrică. Dispozitivul funcționează cu relee și întrerupătoare inteligente Sonoff, inclusiv POW Origin/Elite, DualR3, S40/31.

3.jpg

Design atent

Dispozitivul a fost conceput pentru a face utilizarea lui simplă. Comutatorul are un ecran tactil TFT LCD de 3,95" care oferă acces clar la informații și setări. În plus, luminozitatea ecranului este reglată automat, datorită senzorului ICC, pentru o operare mai convenabilă.

7.jpg

Mai multe capabilități

Protocolul standard Zigbee 3.0 face conexiunea mai stabilă și raza de acțiune mai mare. Dispozitivele slave adăugate pot fi controlate vocal prin cooperarea cu Alexa, Google Home etc. În plus, acceptă sincronizarea în două sensuri între NSPanel Pro și ecosistemul Home Assistant. De asemenea, puteți asocia dispozitivele Zigbee de la NSPanel Pro la HA și puteți sincroniza luminile și comutatoarele HA cu NSPanel Pro.

2.jpg

Fisa tehnica
INN-043026
6920075778045
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile