Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii, HRT-136999
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii, HRT-136999

95,39 lei Cu TVA

80,16 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii Sonoff THR316D

Sonoff THR316D este un releu de 20 A care isi va gasi utilizarea in piscine interioare, crame sau terarii. De asemenea, va functiona bine pentru incalzirea casei, sistemele de irigare sau sere. Produsul functioneaza cu senzori de temperatura si umiditate. De asemenea, puteti crea programe din aplicatie si puteti utiliza modul automat.

 

Compatibil

Releul Sonoff accepta dispozitive cu un consum mare de energie, de exemplu, incalzirea prin pardoseala. In plus, conectorul RJ9 4P4C va permite sa conectati produsul la alte echipamente. In functie de senzorul conectat, puteti controla temperatura, folosind senzorul ermetic DS18B20, umiditatea (SI7021) sau umiditatea solului, ceea ce permite senzorul MS01. Produsul functioneaza si cu Home Assistant si IFTTT, pentru o mai mare libertate de utilizare. 

 

Telecomanda

Produsul va permite sa va gestionati dispozitivele de la distanta prin aplicatia eWeLink. De la acesta, puteti porni/opri dispozitivul indiferent unde va aflati. In plus, este posibil sa setati un cronometru sau un program, iar cele 8 programe disponibile va vor permite sa personalizati functionarea lui THR316D si sa economisiti bani la factura de energie electrica. Produsul este compatibil si cu Amazon Alexa si Google Assistant. In plus, cu suport LAN, puteti utiliza comutatorul chiar si atunci cand accesul la retea este temporar indisponibil.

 

Sa fii la curent

Comutatorul inteligent Sonoff monitorizeaza temperatura si umiditatea in timp real. Daca echipamentul este pornit/oprit sau dispozitivele ating valoarea setata de dvs., veti fi anuntat prin intermediul aplicatiei. De asemenea, puteti automatiza comutatorul cu dispozitive inteligente, de exemplu, prize inteligente sau incalzitoare. Asta nu e tot! Aplicatia va permite, de asemenea, sa vizualizati istoricul temperaturii si umiditatii sub forma de grafic pe ora, zi si luna. Si puteti exporta datele istorice pentru ultimele 6 luni in format xlsx.

 

Design atent

Comutatorul inteligent Sonoff THR316D se remarca prin designul sau atent gandit. Produsul are un buton mare pe care il utilizati pentru a porni/opri dispozitivul. Sina de montare inclusa va permite sa atasati cu usurinta dispozitivul in locatia dorita, iar scutul din fata asigura siguranta. In plus, un sistem de cablare imbunatatit protejeaza impotriva scurtcircuitelor.

 

Siguranta utilizarii

Comutatorul foloseste materiale de inalta calitate care indeplinesc cerintele UL si RoHS. Este fabricat din PC rezistent la flacara si, datorita designului sau atent gandit, il puteti utiliza in siguranta in conditii meteorologice nefavorabile, de exemplu, furtuni. In plus, conectorul RJ9 4P4C asigura o conexiune stabila si fiabila.

 

Inclus

  • releu inteligent
  • sina de montare
  • manual de instructiuni

Specificatie:

Producator Sonoff
Model THR316D
Culoare alb
Material PC V0
Voltaj 100-240V ~50/60 Hz 16A max
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Dimensiuni 98 x 54 mm
Fisa tehnica
HRT-136999
6920075777529
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile