Adaptor USB-C la HDMI, Pyramid®️, 4K@30Hz pentru MacBook Pro,Dell XPS Samsung Galaxy S8/9/10Note 8/9, iMac, USBCTOHDMI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Adaptor USB-C la HDMI, Pyramid®️, 4K@30Hz pentru MacBook Pro,Dell XPS Samsung Galaxy S8/9/10Note 8/9, iMac, USBCTOHDMI

67,83 lei Cu TVA

57,00 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere

【SUPORTA REZOLUTIA 4K】 Acest adaptor usb-hdmi permite rezolutii de pana la 3840x2160 @ 30Hz (4K 60Hz).  Compatibil cu televizoare / monitoare / proiectoare HDMI compatibile atat cu transfer video, cat si audio. vizionati filme, jocuri si aratati fotografii / albume direct de pe telefon (Samsung Galaxy S8 / S9 / S8 Plus / S9 Plus / Note 8)  episoadele TV preferate. 
【Plug & Play】 Conectare si deconectare mai usoara, monitor, computer, tableta, proiector si alte afisaje HDMI. Conecteaza si utilizeaza; nu este necesara instalarea de software. Solutie perfecta compatibila MacBook Pro 2018/2017/2016, Surface Book 2, 2017 iMac, MacBook 2017/2016/2015, Samsung Galaxy S8 / S9 / Note 8, HP Spectre X360, Pixelbook, Dell XPS 15 / XPS 13, HP Envy 13, Chromebook, Chromebook Pixel, Intel NUC si multe altele (a se vedea sectiunea de descriere a produsului de mai jos) --- Note: dispozitive compatibile cu USB 3.1
Design Design rafinat】 Carcasa premium din aluminiu pentru o izolare termica mai buna, Cablu flexibil pentru durabilitate suplimentara. Se potriveste perfect cu porturile USB-C de pe dispozitivele dvs., protectie mai buna la transferul semnalului compatible cu lungimea de utilizare rezonabila, compatibila acasa, la birou si calatorii. Cel mai mic adaptor USB-C la HDMI de pana acum; este portabil si poti lua oriunde.
【Intrare USB-C ables Activeaza conectarea reversibila si ofera compatibilitate totala cu cele mai noi computere si dispozitive. Necesita port USB-C care accepta „DisplayPort Alternate Mode” sau Thunderbolt 3.

Fisa tehnica
USBCTOHDMI
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile