Adaptor HUB 4 porturi USB-C Baseus OS-Lite 25cm ,negru, INN-051882
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Adaptor HUB 4 porturi USB-C Baseus OS-Lite 25cm ,negru, INN-051882

56,23 lei Cu TVA

47,25 lei Fara TVA

62,48 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur
Descriere
 
Producător Baseus
Model WKQX080101
Tensiunea de operare 5V
Curent de funcționare <200 mA
Tip USB-C la USB 3.0 x4
Tensiune de intrare (USB-C) 5V/3A
Viteza de transfer de date 5 Gbps
Sisteme de operare acceptate Windows, Apple OS, Linux, Vista
Greutate 28 g

Hub USB-C cu 4 porturi (25 cm)

Baseus USB-C la 4x hub USB 3.0 vă permite să lucrați mai eficient. Datorită funcției Plug and Play, utilizarea sa este fără probleme, iar un cip special asigură o funcționare lină, fără întârziere. Dispozitivul permite, de asemenea, transmiterea datelor la o viteză de 5 Gbps și are un design robust.

-Baseus/WKQX080101/7

Compatibilitate largă

Creșteți-vă eficiența cu hub-ul Baseus și obțineți până la 4 porturi USB 3.0. Produsul este compatibil cu unități flash, hard disk, mouse-uri, tastaturi, cititoare de carduri, laptopuri, computere, imprimante, tablete, încălzitoare, ventilatoare și desktop-uri. Posibilitățile sunt într-adevăr multe!

-Baseus/WKQX080101/2

Transfer rapid de fișiere

Cu hub-ul Baseus, transferul de fișiere și fotografii durează doar câteva secunde. Acum vei transfera instantaneu fotografiile din vacanță sau înregistrările momentelor importante pe dispozitivul ales. Bucurați-vă de transferuri de date fulgerătoare la 5 Gbps!

-Baseus/WKQX080101/3

Conectează și utilizează

Uitați să instalați drivere suplimentare sau să efectuați configurații complicate. Hub-ul Baseus acceptă Plug and Play, așa că tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la un dispozitiv compatibil pentru a vă bucura de funcționalitatea acestuia. Produsul funcționează cu Windows, Apple OS, Linux sau Vista.

-Baseus/WKQX080101/6

Performanță de încredere și o gamă largă de capabilități

Butucul este echipat cu un cip care garantează o funcționare lină, fără întârziere. Indiferent dacă transferați fișiere, vizionați seriale sau utilizați alte funcții, produsul asigură fiabilitatea. În plus, oferă o funcție OTG care deschide o serie de posibilități. Printre altele, vă puteți conecta telefonul sau tableta la marele ecran și vă puteți bucura de vizionarea filmelor HD în orice moment. Cu Baseus, crearea propriului home theater devine ușor!

-Baseus/WKQX080101/4

Manopera atenta

Butucul Baseus este fabricat din plastic ABS durabil, care este rezistent la amprente si zgarieturi, asigurand durabilitate. Carcasa solidă îl protejează de deteriorare. Produsul are, de asemenea, un design compact, ceea ce îl face ideal pentru călătoriile de afaceri. Este echipat cu un indicator luminos care indică dacă este pornit și funcționează corect.

-Baseus/WKQX080101/1

Fisa tehnica
Baseus
INN-051882
6932172628352
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: