Tastatură mecanică Royal Kludge, KZZI K75 pro RGB, moment switch retro albastru, RK75PRO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tastatură mecanică Royal Kludge, KZZI K75 pro RGB, moment switch retro albastru, RK75PRO

492,66 lei Cu TVA

414,00 lei Fara TVA

547,40 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

123.42 Lei x 4 rate

Descriere
Producător ROYAL kLUDGE
Model KZZI K75pro moment
Culoare retro-albastru
Timpul de lucru aproximativ 130 h
Conexiune 2,4 GHz, cu fir, Bluetooth
Sisteme compatibile Windows / iOS / Mac OS / Android / Linux.
Dimensiuni 335,8 × 155,5 × 41,5
Iluminare din spate RGB
Aspect 82 de chei
Tip comutator moment
Caracteristici suplimentare hotswap, anti-ghosting

Tastatură mecanică KZZI K75 pro RGB, switch Moment Linear Switch  (retro-albastru)

Căutați o piesă hardware dovedită, care va funcționa la fel de bine pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică kZZI va fi alegerea perfectă! Se va adapta la dvs. în orice fel, deoarece nu numai că vă puteți schimba liber comutatoarele în el, ci și vă puteți conecta în moduri diferite. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura un timp de lucru îndelungat.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/8

Multe posibilități

Tastatura KZZI a fost creată având în vedere multe scenarii de utilizare. Este echipat cu mai multe porturi, inclusiv USB-A și 2x USB-C, astfel încât să puteți conecta mai multe dispozitive la acesta simultan. Este compatibil cu telefoane, dispozitive de stocare, șoareci, căști și asta nu este tot! În plus, veți găsi o husă specială inclusă pentru a proteja tastatura de praf și apă.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/6

Design atent

Ceea ce diferențiază tastatura KZZI este designul său bine gândit. A fost creat cu materiale rezistente, asa ca dau dovada de o mare durabilitate si rezistenta. În plus, structura sa cu mai multe straturi ajută la reducerea zgomotului, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja pe ceilalți din cameră. In plus, este echipat cu chei mai mari, pentru un confort de lucru mai bun. De asemenea, are locuri speciale pentru receptor și picioare anti-alunecare, astfel încât va rămâne mereu pe loc.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/9

Cu jucătorii în minte

Dacă ești un fan al jocurilor, această tastatură este și pentru tine! Vă permite să schimbați comutatoarele în mod liber, iar cheia specială inclusă va ușura această sarcină. Mai mult, folosește tehnologia anti-ghosting, care contracarează lipsa de răspuns corect la apăsarea mai multor butoane în același timp, astfel încât vei putea juca liber și vei răspunde mereu la timp. În plus, tastatura este echipată cu comutatoare de moment, care sunt mai stabile și mai rapide, ceea ce va fi perfect pentru fanii jocurilor.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/4

Adaptat nevoilor dvs

Tastatura KZZIse va adapta nevoilor tale. În aplicația dedicată pentru PC, îi poți modifica setările în funcție de așteptările tale. Printre altele, vei putea schimba modul de utilizare a tastelor sau vei putea alege iluminarea de fundal care te interesează. Acest lucru va personaliza tastatura și va face munca și mai confortabilă!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/1

Opțiuni multiple de conectare

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți fan al soluțiilor tradiționale - alegeți o conexiune prin cablu, folosind un cablu. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate folosind o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). Mai mult, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate, datorită unui comutator special, situat pe tastatură.

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/7

Timp lung de lucru

Vă faceți griji că tastatura își va pierde puterea în cel mai puțin oportun moment? Cu KZZI, poți abandona acele temeri! Este echipat cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 130 de ore. Mai mult, a fost echipat cu un afișaj special care vă informează despre starea actuală de încărcare. De astăzi îi vei reînnoi energia mereu la timp!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/2

Iluminare de fundal RGB

Dă-ți mai multă culoare lucrării tale! Tastatura KZZI este echipată cu iluminare de fundal RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, există și 14 moduri diferite la dispoziție. Personalizează culorile pentru starea ta actuală de spirit sau gameplay-ul și dă-ți tastaturii un aspect unic!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/5

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul KZZI prezintă o compatibilitate ridicată, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu va funcționa cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de libertate excepțională!

Royal-Kludge/KZZI-K75pro-moment/3

In cutie

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • cheie pentru scoaterea cheii
  • cablu tip C
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RK75PRO
6935280820830
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile