Ceas smart, 100 moduri sport, Haylou RT3 argintiu, INN-040733
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Ceas smart, 100 moduri sport, Haylou RT3 argintiu, INN-040733

240,98 lei Cu TVA

202,50 lei Fara TVA

267,75 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

60.37 Lei x 4 rate

Descriere

Ceas inteligent Haylou RT3

Oferă un confort de neegalat în timpul activităților tale zilnice! Ceasul inteligent Haylou RT3 vă va permite să vă urmăriți starea de sănătate - vă monitorizează ritmul cardiac, somnul, saturația de oxigen din sânge și nivelul de stres. Oferă peste 100 de moduri sportive diferite, vă permite să gestionați apelurile și vă informează despre notificările primite. Este echipat cu un display AMOLED de 1,43" ușor de citit. Oferă o durată lungă de funcționare și este rezistent la apă IP68. Mai mult, are un design modern și minimalist.

2.jpg

Peste 100 de moduri sportive

Ceasul inteligent RT3 va fi cel mai bun partener în timpul antrenamentelor. Dispozitivul oferă până la 105 moduri de sport, care vă vor oferi cele mai importante informații despre antrenamentul dvs. Vă va informa, printre altele, despre numărul de calorii arse, ritmul cardiac, numărul de pași făcuți sau distanța parcursă. Printre modurile disponibile veți găsi, de exemplu, fotbal, alergare, ciclism sau alpinism - cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru dvs.!

6.jpg

Nu ratați nicio notificare

Acum nicio notificare nu vă va scăpa atenției! Conectați-vă smartphone-ul la ceasul inteligent prin Bluetooth și primiți apeluri convenabil în timp ce vă antrenați la sală sau gătiți - doar ridicați încheietura mâinii. RT3 vă va anunța și despre mesajele și notificările primite. Activați funcția Always-on display și urmăriți toate cele mai importante informații, adică ora sau starea de încărcare a ceasului.

7.jpg

Ai grijă de sănătatea ta

Ține-ți sănătatea sub control. Ceasul inteligent RT3 vă permite să monitorizați nivelul de oxigen din sânge - somnolența și oboseala după exerciții sau muncă intense sunt un semn de oxigen insuficient în organism. De asemenea, vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac până la 24 de ore pe zi. În plus, vă va informa instantaneu despre anomaliile detectate. Dispozitivul oferă și o funcție de calendar menstrual, monitorizarea calității somnului sau un ghid de antrenament respirator.

4.jpg

Ecran AMOLED mare

Operarea smartwatch-ului nu vă va cauza nicio problemă. Dispune de un afișaj mare, ușor de citit, care este fabricat din sticlă 2.5D durabilă și rezistentă la deteriorare. Garantează o imagine clară și lizibilă în toate condițiile. De asemenea, îi puteți personaliza aspectul pentru a se potrivi preferințelor dvs. alegând dintre cele peste 100 de cadrane disponibile în aplicația Haylou Fun.

8.jpg

Design atent gândit

Ceasul se remarcă prin designul său extrem de ușor, cântărind doar aproximativ 50 de grame - este aproape imperceptibil la purtarea de zi cu zi. Este echipat cu un cadran special care facilitează operarea ceasului. Dispozitivul are și rezistență la apă IP68, astfel încât nu trebuie să-l scoateți atunci când vă spălați pe mâini sau vă antrenați. În plus, ceasul inteligent RT3 arată extrem de elegant și va fi un plus interesant pentru stilul tău zilnic.

10.jpg

Până la 20 de zile de funcționare

Produsul este echipat cu o baterie puternică de 280 mAh, care asigură până la 20 de zile cu o singură încărcare atunci când utilizați modul de bază. La rândul său, cu utilizarea zilnică a ceasului, folosind majoritatea funcțiilor acestuia, timpul de lucru al dispozitivului este de 7 zile. În plus, doar încărcarea acestuia nu va dura mult.

3.jpg

Chiar mai multe posibilități

Profitați de funcțiile suplimentare ale smartwatch-ului pentru a vă ușura și mai mult sarcinile zilnice. Cu RT3, puteți controla cu ușurință muzica redată de pe smartphone - comutați sau opriți cu ușurință melodiile. De asemenea, dispozitivul vă va reaminti să vă mutați după ce ați stat mult timp într-un singur loc sau vă va ajuta să găsiți telefonul asociat.

5.jpg

Producător Haylou
Nume Ceas inteligent HAYLOU Solar Plus RT3
Model LS16
Culoare Argint
Dimensiuni 45 x 45 x 10,1 mm
Greutate 49,5 g (inclusiv curea)
Versiune Bluetooth 5.2
Afişa 1.43" AMOLED
Rezoluţie 466 x 466
Senzori Senzor de ritm cardiac, senzor de saturație de oxigen din sânge, senzor de mișcare
Capacitatea bateriei 280 mAh
Timpul de funcționare Până la 7 zile
Cerințe de sistem Android 6.0 sau o versiune ulterioară; iOS 11.0 sau o versiune ulterioară
Impermeabil IP68
App Haylou Fun
Fisa tehnica
Haylou
INN-040733
6971664933666
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile