Camera auto DVR PYRAMID® W600C, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision,170 grade, WDR, inregistrare in bucla, PY-W600C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Camera auto DVR PYRAMID® W600C, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision,170 grade, WDR, inregistrare in bucla, PY-W600C

269,06 lei Cu TVA

226,10 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

67.40 Lei x 4 rate

Descriere

Camera auto DVR PYRAMID® W600C, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision, unghi filmare 170 grade, WDR, inregistrare in bucla, negru, W600C

 

Camera poate filma atat in format 720p cat si 1080p.

 

Camera dispune de functia de inregistrare in bucla, cu aceasta functie in momentul in care cardul de memorie este plin, inregistrarile vechi sunt sterse pentru a face loc celor noi. Din aceasta cauza camera va inregistra non stop si nu trebuie sa va deranjati cu stergerea manuala a acestora.

Camera are lentile 6G A+ si viziune pe timp de noapte, care capteaza in detaliu fiecare imagine atat in timpul zilei cat si in timpul noptii cu o claritate foarte buna.

Camera dispune de functia G sensor, care detecteaza socuri si in cazul unui eveniment aceasta salveaza automat inregistrarea si previne stergerea acesteia.

Camera are si functia de Superior Night Vision , cu 6 lentile , care ofera o imagine mult mai clara si detaliata noaptea.

Cu tehnologia WDR, camera ajusteaza automat expunerea iar inregistrarile dumneavoastra sunt de o calitate superioara. Aceasta tehnologie este utilizata pentru echilibrarea perfecta a intensitatii lumini pentru a oferii imagini cat mai clare pe timpul zilei, din aceasta cauza poate filma in cele mai dure conditi de iluminare si sa ofere o claritate superioara chiar si in lumina scazuta.

Unghiul larg de vizualizare de 170 de grade ofera o vedere de ansamblu a evenimentelor care se petrec in jurul dumneavoastra.

Functiile camerei:

1. Inregistrare 24/7

2. Inregistrare in bucla

3. Port AV out

4. Port GPS extern

5. Night vision

6. Senzor G – de coliziune

7. Port HDMI

8. Unghi larg de inregistrare de 170 grade

 

Fisa tehnica
PY-W600C
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile