Camera auto DVR PYRAMID® T669, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision,filmare 140 grade, WDR, inregistrare in bucla, PY-T669
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Camera auto DVR PYRAMID® T669, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision,filmare 140 grade, WDR, inregistrare in bucla, PY-T669

143,51 lei Cu TVA

120,60 lei Fara TVA

159,46 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

35.95 Lei x 4 rate

Descriere

Camera auto DVR PYRAMID® T669, FullHD 1080P, display 3 inch, night vision, unghi filmare 140 grade, WDR, inregistrare in bucla, PY-T669

 

 

Camera dispune de functia de inregistrare in bucla, cu aceasta functie in momentul in care cardul de memorie este plin, inregistrarile vechi sunt sterse pentru a face loc celor noi. Din aceasta cauza camera va inregistra non stop si nu trebuie sa va deranjati cu stergerea manuala a acestora.

Camera are lentile Sony si viziune pe timp de noapte, care capteaza in detaliu fiecare imagine atat in timpul zilei cat si in timpul noptii cu o claritate foarte buna.

Camera dispune de functia G sensor, care detecteaza socuri si in cazul unui eveniment aceasta salveaza automat inregistrarea si previne stergerea acesteia.

Camera are si functia de Superior Night Vision , cu lentil Sony , care ofera o imagine mult mai clara si detaliata noaptea.

Cu tehnologia WDR, camera ajusteaza automat expunerea iar inregistrarile dumneavoastra sunt de o calitate superioara. Aceasta tehnologie este utilizata pentru echilibrarea perfecta a intensitatii lumini pentru a oferii imagini cat mai clare pe timpul zilei, din aceasta cauza poate filma in cele mai dure conditi de iluminare si sa ofere o claritate superioara chiar si in lumina scazuta.

Unghiul larg de vizualizare de 140 de grade ofera o vedere de ansamblu a evenimentelor care se petrec in jurul dumneavoastra.

Functiile camerei:

1. Inregistrare 24/7

2. Inregistrare in bucla

3. Night vision

4. Senzor G – de coliziune

5. Unghi larg de inregistrare de 140 grade

 

Fisa tehnica
PY-T669
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile