Camera de bord DDPAI Mola A2 Full HD 1080p/30fps WIFI, INN-027444
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Camera de bord DDPAI Mola A2 Full HD 1080p/30fps WIFI, INN-027444

224,10 lei Cu TVA

188,32 lei Fara TVA

249,00 lei -10%

block Stoc epuizat
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

56.14 Lei x 4 rate

Descriere

Marca  DDPAI

Model  Mola A2

Rezoluția camerei  1080p, 30 FPS

Codec  H.264

Obiectiv  Full HD, unghi larg de 130°

Senzor de gravitație  3 axe

Suport card de memorie  TF, clasa 10, până la 128 GB

Modul Wi-Fi  2,4 Hz

Ieșire video  Fără fir

Compatibilitate  Android, iOS

Rezoluția imaginii  1920x1080

Rezoluție video  1080p/30FPS, 720p/30FPS

Camera de bord DDPAI A2

Camera de bord DDPAI A2 de ultimă generație nu oferă doar înregistrare video de înaltă definiție, ci și monitorizare 24 de ore pe parcare. Sistemul de management al energiei IPS încorporat protejează bateria împotriva deteriorării și descărcarii prea repede, iar cipul Huawei Hisilicon asigură funcționarea stabilă și fiabilă a reportofonului. Modulul Wi-Fi vă permite să conectați rapid dispozitivul la smartphone, iar cu aplicația DDPAI dedicată, puteți reda, edita și chiar partaja înregistrările.

A2_01.jpg

Monitorizare fiabilă a parcării

Aveți grijă și de siguranța mașinii dumneavoastră în timp ce parcați. DVR-ul acceptă tehnologia timelapse și poate înregistra un cadru pe secundă, permițându-vă să pregătiți filmări mai lungi care nu vor ocupa prea mult spațiu de stocare. Astfel, vehiculul dumneavoastră poate fi păzit non-stop! Cu funcția de monitorizare a parcării, un card de 8 GB va stoca până la 36 de ore de video, iar 32 GB este suficient pentru până la 144 de ore. Notă: A2 acceptă carduri de memorie de până la 128 GB, care nu sunt incluse în lista de ambalare.

A2_03.jpg

Sistem complex de securitate

Nu este nevoie să cumpărați cabluri suplimentare sau să vă faceți griji cu privire la posibila deteriorare a bateriei. Siguranța și performanța acestuia sunt asigurate de sistemul de management al energiei IPS încorporat! Acesta detectează starea vehiculului și ajustează performanța DVR-ului în consecință. De asemenea, protejează dispozitivul împotriva joasă tensiune, suprasarcină, scurtcircuit și supracurent, printre altele. Un cip Hisilicon de ultimă generație este, de asemenea, responsabil pentru funcționarea fiabilă a lui A2.

A2_06.jpg

Nu vă fie teamă să pierdeți materiale critice

Nu mai pierde niciodată imaginile cheie. Camera este echipată cu un senzor de gravitație, care detectează coliziunile și frânările bruște. În astfel de situații, face automat fotografii și salvează un scurt videoclip. Înregistrările similare sunt stocate separat, astfel încât să puteți evita ștergerea sau suprascrierea accidentală.

A2_05.jpg

Calitate excelentă a imaginii

Bucurați-vă de imagini clare, clare și bogat detaliate. Cu codecul H.265 de ultimă generație, camera captează videoclipuri 1080p, a căror calitate însă seamănă cu înregistrările 1440p. Surprindeți fiecare detaliu cu DDPAI A2!

A2_07.jpg

Creează o poveste cinematografică despre călătoria ta

Folosind aplicația DDPAI, nu numai că vă puteți viziona filmările, dar le puteți transforma într-o poveste captivantă, cinematografică! Editorul ușor de utilizat facilitează editarea fotografiilor și înregistrărilor - adăugați filtre, efecte și chiar muzică! Clipurile terminate pot fi, de asemenea, partajate instantaneu pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook sau Instagram. În plus, comunitatea DDPAI, formată din câteva milioane de oameni, facilitează partajarea de informații, sfaturi și rapoarte de călătorie! Notă: previzualizarea live este disponibilă numai pentru modelele care nu depășesc iPhone 12 PRO MAX din cauza lipsei de actualizări.

A2_09.jpg

Gestionați-vă în mod convenabil înregistrările

Răsfoiți și descărcați filmările stocate oricând doriți! Wi-Fi de înaltă performanță oferă o conexiune rapidă și stabilă. Nu mai trebuie să conectați camera la computer sau să utilizați cititoare de carduri. Aplicația vă va oferi acces convenabil la videoclipurile dvs. înregistrate - uitați de configurația complicată și de nevoia de componente suplimentare!

A2_08.jpg

In cutie

  • Camera de bord A2
  • Suport de fixare
  • Cablu de alimentare
  • Autocolant 3M
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
DDPAI
INN-027444
753940871031
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile