Camera de bord auto, DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI, INN-027445
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%Stoc epuizat

Camera de bord auto, DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI, INN-027445

406,41 lei Cu TVA

341,52 lei Fara TVA

451,57 lei -10%

block Stoc epuizat
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

101.81 Lei x 4 rate

Descriere
Marca DDPAI
Model GPS Mola N3
Rezoluția camerei 1600p, 30 FPS
Codec H.264
Senzor de imagine CMOS 5 MP
Obiectiv 6 straturi, sticlă, filtru infraroșu, unghi larg de 140°, deschidere F1.8
Modul Wi-Fi 2,4 GHz
Ieșire video Fără fir
Compatibilitate Android, iOS
Suport card de memorie TF, până la 128 GB
Senzor giroscop 3 axe

Camera de bord DDPAI N3

Camera de bord DDPAI N3 înregistrează o calitate video excelentă de 1600p, iar GPS-ul încorporat vă înregistrează cu precizie rutele și viteza. Sistemul avansat ADAS urmărește situația traficului în timp real și vă poate oferi sfaturi utile. Funcția de monitorizare a parcării vă menține vehiculul în siguranță non-stop, în timp ce smart Wi-Fi și aplicația DDPAI vă oferă acces comod la filmările dvs. De asemenea, vine cu un încărcător practic de mașină cu 1 port USB.

01.jpg

Calitatea imaginii care te va incanta

Surprindeți evenimentele călătoriei dvs. în fiecare detaliu. DDPAI N3 înregistrează videoclipuri la rezoluție Ultra HD de 1600p, în timp ce obiectivul din sticlă cu 6 straturi, tehnologia WDR și o deschidere mare F1.8 asigură imagini clare, clare, care impresionează prin detalii bogate și culori naturale. Fie că filmați situații neobișnuite de condus sau priveliști spectaculoase pe drum, rezultatele vor impresiona cu siguranță! N3 acceptă și înregistrarea în buclă - când memoria este plină, suprascrie automat datele vechi cu date noi. Cu toate acestea, cardul TF nu este inclus în lista de ambalare și trebuie să îl cumpărați separat.

03.jpg

WDR - Gamă dinamică largă

Tehnologia WDR ajustează echilibrul expunerii astfel încât camera să poată surprinde mai multe detalii noaptea sau în timpul unei zile însorite. Diafragma F1.8 mărește intrarea luminii cu 20%, astfel încât să puteți crea imagini de înaltă calitate indiferent de vreme sau de ora din zi.

10.jpg

GPS încorporat de înaltă precizie

Reportofonul este echipat cu un GPS incredibil de precis. Vă permite să vă înregistrați locația și viteza cu precizie. Apoi vă puteți vizualiza traseele pe Google Maps conectându-vă la aplicație folosind Wi-Fi.

04.jpg

Obțineți un ajutor de încredere

N3 este și asistentul tău indispensabil! Sistemul avansat ADAS vă va ajuta să vă sporiți siguranța la conducere și să vă ușurați viața pe drum. Detectează inteligent mișcările mașinii și semafoarele, de exemplu, și monitorizează continuu condițiile drumului pentru a vă oferi sfaturi în timp real. Veți ști dacă sunt pietoni în apropiere în timp real, păstrați distanța față de alte vehicule și evitați să vă ieșiți accidental din banda!

11.jpg

Protecție 24 de ore

Cu DDPAI, vei oferi mașinii tale protecție neîntreruptă. Funcția de monitorizare a parcării de 24 de ore face ca camera să înregistreze un cadru pe secundă, economisind astfel spațiu de stocare și permițându-vă să înregistrați filmări mai lungi. Notă: componente suplimentare, cum ar fi cablarea kitului Hardwire, sunt necesare pentru ca această caracteristică să funcționeze corect și trebuie achiziționate separat.

06.jpg

Înregistrați din diferite perspective

Suportul pentru cameră inclus are un design practic, pliabil și rotativ. Nu numai că vă permite să montați rapid și ușor dispozitivul, ci și să îi reglați liber poziția. Așa că poți înregistra evenimentele de pe drum și din interiorul mașinii! Vrei să faci un selfie fantastic al călătoriei tale? Cu DDPAI N3, este posibil și asta!

13.jpg

Conexiune rapidă și stabilă cu aplicație funcțională

Asociați camera dvs. cu aplicația DDPAI pentru acces comod la filmarea dvs. De asemenea, îl puteți folosi pentru a descărca înregistrări pe telefon și a le salva într-un dosar special de urgență pentru a evita ștergerea sau suprascrierea accidentală. Wi-Fi încorporat oferă o conexiune rapidă, stabilă și fără interferențe - uitați de problemele de semnal! Notă: previzualizarea live este disponibilă numai pentru modelele care nu depășesc iPhone 12 PRO MAX din cauza lipsei de actualizări.

08.jpg

In cutie

  • Camera de bord N3
  • Suport de fixare
  • Cablu de alimentare
  • Incarcator auto cu 1 port
  • Instrument de instalare
  • Autocolant 3M
Fisa tehnica
DDPAI
INN-027445
6934915201778
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile