Camera de bord DDPAI N1 Dual 1296p@30fps 1080p
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Camera de bord DDPAI N1 Dual 1296p@30fps 1080p

367,71 lei Cu TVA

309,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

102.14 Lei x 4 rate

Descriere

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p video recorder

DDPAI N1 Dual este un accesoriu indispensabil pentru orice șofer. Acesta vă va oferi liniște sufletească, iar în cazul unei coliziuni va furniza dovezi irefutabile. Dispozitivul este format dintr-o cameră frontală și una din spate care captează imagini video de înaltă definiție (frontală 1296P@30fps, spate 1080P@25fps). Unghiul larg de vizualizare înseamnă că pot capta mult mai mult. N1 Dual oferă, de asemenea, o funcție inteligentă de monitorizare a vehiculului atunci când acesta este staționar.

DDPAI/N1-Dual/10

Înregistrare de înaltă rezoluție

Grație rezoluției ridicate, obțineți înregistrări la o calitate excelentă. Câmpul vizual de 135° (față) și 125° (spate) garantează un unghi mai larg de vizualizare în înregistrările dvs. Astfel, puteți obține o înregistrare de probă a unui accident de mașină, în care nu veți pierde niciun detaliu din incident.

DDPAI/N1-Dual/2

Două moduri de înregistrare

Aveți la dispoziție două opțiuni de înregistrare video. Camera frontală din ambele captează ceea ce se întâmplă în fața vehiculului. Camera din spate are capacitatea de a se roti la 360°, astfel încât în modul unu captează tot ceea ce se întâmplă în interiorul vehiculului, iar în modul doi captează ceea ce se întâmplă în spatele acestuia. În acest fel, puteți nu numai să înregistrați condițiile de drum, ci și să fiți cu ochii pe proaspătul șofer al vehiculului sau să înregistrați imagini interesante din călătoriile dvs.

DDPAI/N1-Dual/5

Înregistrări clare pe timp de noapte

Înregistratorul video DDPAI N1 Dual utilizează tehnologia NightVIS. Ca urmare, imaginile înregistrate noaptea sunt aproape la fel de vii și clare ca cele create în timpul zilei. Camera frontală este echipată cu 5 lentile optice cu o deschidere largă F1.8. Puteți fi siguri că camera va avea performanțe excelente în orice moment al zilei sau al nopții!

DDPAI/N1-Dual/3

Codificare inteligentă

Video-urile de înaltă rezoluție nu trebuie să ocupe mult spațiu de stocare. N1 Dual acceptă carduri SD de până la 256 GB. Utilizarea inteligenței artificiale a făcut posibilă dezvoltarea unei tehnologii eficiente de codificare și decodificare video, care salvează videoclipurile pe dispozitiv la rezoluție înaltă. În același timp, ocupă cu 30% mai puțin spațiu, astfel încât puteți stoca înregistrări pentru o perioadă mai lungă de timp. Dispozitivul este capabil să stocheze videoclipuri cu o durată totală de 28 de ore.

DDPAI/N1-Dual/4

Monitorizare în timpul staționării

Acum puteți sta liniștit. Înregistratorul video suportă 3 moduri pentru monitorizarea vehiculului dvs. în timp ce este parcat, oferind o protecție fiabilă în caz de efracție și alte evenimente nedorite. În modul Time Lapse, dispozitivul poate înregistra timp de până la 5 zile, ceea ce este excelent atunci când sunteți departe de vehiculul dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp. Modul de detectare a impactului se activează la impact sau coliziune și face imediat o fotografie, apoi creează o înregistrare de 10/20 sau 30 de secunde. Înregistrarea în buclă este un mod care suprascrie înregistrările noi în locul celor mai vechi atunci când memoria este insuficientă (funcții disponibile cu cabluri suplimentare disponibile pentru cumpărare separată).

DDPAI/N1-Dual/7

Nu vă faceți griji cu privire la baterie

Camera este echipată cu un sistem inteligent IPS de gestionare a energiei. Ca urmare, acesta monitorizează constant tensiunea bateriei auto și, dacă aceasta scade sub un prag de siguranță, taie automat alimentarea camerei. Mai mult, o puteți urmări în timp real cu ajutorul aplicației DDPAI dedicate.

DDPAI/N1-Dual/1

Capacitate suplimentară cu ajutorul aplicației

În aplicația DDPAI, aveți acces la mai multe funcții. Din aceasta, puteți ajusta rezoluția de înregistrare, sensibilitatea la coliziune și chiar previzualiza înregistrarea video în timp real. De asemenea, puteți descărca înregistrările de pe cameră pe dispozitiv, le puteți edita și le puteți partaja pe social media.

DDPAI/N1-Dual/8

Sigur pentru vehiculul dumneavoastră

N1 Dual prezintă o durată lungă de viață și poate rezista la temperaturi extreme (-20℃ - 70℃). Acest lucru elimină riscul de umflare a bateriei, astfel încât lăsarea înregistratorului video în mașină nu prezintă niciun risc. DDPAI oferă o garanție de siguranță, care este confirmată de certificarea IATF16949.

DDPAI/N1-Dual/6

Design bine gândit

Dispozitivul a fost proiectat având în vedere siguranța și confortul. În consecință, se distinge prin designul său minimalist, astfel încât să nu obstrucționeze vederea și să nu distragă atenția șoferului în timpul condusului. În plus, se integrează perfect în interiorul mașinii. Designul a fost distins cu un RED Dot Award și un iF Design Award.

DDPAI/N1-Dual/9

Inclus

  • Înregistrator video N1 Dual
  • Bază de montare
  • Camera din spate
  • Încărcător auto
  • Adaptor de alimentare pentru camera frontală
  • Adaptor de alimentare pentru camera din spate (5,5m)
  • Manual
  • 3M bandă x 4
  • Acoloane electrostatice x 2
Producător DDPAI
Model N1 Dual
Codificare video H.264/AI.265 (tehnologie de codificare DDPAI)
Front 1296P@30fps
Rezoluție Front: 1296P@30fps Rear: 1080P@25fps
Lentile Frontal: 5 seturi de lentile optice,FOV135°,F1.8 apertură Spate: 4 seturi de lentile optice,FOV125°,F2.0 apertură
Stocare Până la 256 GB pe card microSD
Senzor G Senzor giroscopic cu 3 axe încorporat. Sensibilitatea blocării de urgență poate fi reglată în aplicație
Wi-Fi Built-in 2.4 GHz Wi-Fi
USB Tip-C
Fisa tehnica
DDPAI
INN-054350
6934915204007
Cantitate pe cutie
20 buc.
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)