Cameră Wi-Fi de exterior 360° IMOU Cruiser 4MP, INN-049382
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Cameră Wi-Fi de exterior 360° IMOU Cruiser 4MP, INN-049382


476,00 lei Cu TVA

400,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

119.25 Lei x 4 rate

Descriere

Cameră rotativă pentru exterior IMOU Cruiser 4MP Wi-Fi

IMOU Cruiser este o cameră care vă va permite să monitorizați zona din fața casei dvs. Funcționează fără fir și se conectează la smartphone-ul tău prin Wi-Fi. Înregistrează videoclipuri la calitate QHD de 4MP și oferă mai multe moduri diferite. Dispune de microfon și difuzor, astfel încât să poți vorbi liber cu ceilalți, chiar și atunci când nu ești acasă. De asemenea, are faruri orbitoare încorporate și o alarmă puternică și detectează și urmărește în mod inteligent obiectele. Este rezistent la apă și praf, astfel încât poate face față chiar și celor mai dure condiții meteorologice.

IMOU/IPC-S42FP/7

Vezi mai multe în întuneric

Camera vă permite să alegeți între mai multe tipuri de mod de noapte, astfel încât să puteți personaliza funcționarea IMOU Cruiser pentru a se potrivi nevoilor dvs. Modul inteligent schimbă automat imaginea alb-negru în modul color atunci când este detectat un intrus și, de asemenea, va activa o lumină de avertizare. Modul Color oferă o imagine plină de culoare datorită LED-urilor încorporate - excelent și pentru iluminatul din față. Modul infraroșu, pe de altă parte, folosește infraroșu pentru a oferi o imagine clară, alb-negru, după întuneric. Cu IMOU Cruiser, veți avea întotdeauna o imagine completă a ceea ce se întâmplă în fața casei dvs.

IMOU/IPC-S42FP/3

Înregistrări clare și stocare sigură a înregistrărilor

Acum nu vei mai pierde niciun eveniment important. Camera surprinde imagini la o calitate superbă de 4 MP, asigurând înregistrări excepțional de clare și detaliate, indiferent de ora din zi. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că vă pierdeți filmările. Toate înregistrările sunt stocate pe un card microSD cu o capacitate maximă de până la 256 GB sau în cloud-ul IMOU.

IMOU/IPC-S42FP/2

Securitate la cel mai înalt nivel

Cu IMOU Cruiser, poți fi liniștit știind că camera veghează în mod constant la siguranța ta! Funcția de detectare a mișcării vă permite să detectați rapid orice persoană în raza de acțiune a camerei, iar alarma puternică și lumina de avertizare orbitoare vor speria cu siguranță un potențial intrus. Mai mult, veți fi înștiințat de tot imediat! Unghiul larg de vizualizare orizontal și vertical se va asigura că nimic nu scapă atenției tale. Camera oferă și o funcție de urmărire a obiectelor în mișcare, pentru o securitate și mai mare. De asemenea, este posibil să dezactivați anumite zone, astfel încât alarma să nu sune în zona selectată.

IMOU/IPC-S42FP/5

Design atent

Acesta nu este sfârșitul avantajelor camerei! Camera are un difuzor și un microfon încorporate care vă vor înregistra cu acuratețe fiecare cuvânt. Datorită acesteia, puteți, de exemplu, să informați curierul să lase coletul la ușă sau să sunați copiii acasă. În plus, antena duală externă este responsabilă pentru transmisia stabilă a semnalului, iar designul rezistent la apă și praf se traduce prin durabilitate și viață mai lungă a dispozitivului.

IMOU/IPC-S42FP/8

Fisa tehnica
IMOU
INN-049382
6923172500335
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile