Cameră de exterior Wi-Fi IMOU Bullet 2E 4MP H.265, INN-049386
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Cameră de exterior Wi-Fi IMOU Bullet 2E 4MP H.265, INN-049386

296,31 lei Cu TVA

249,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

74.23 Lei x 4 rate

Descriere

Cameră de exterior Wi-Fi IMOU Bullet 2E 4MP H.265

Camera poate înregistra la rezoluție de 4MP și este echipată cu un obiectiv de 2,8 mm. Oferă mai multe moduri de funcționare, astfel încât să poți personaliza dispozitivul în funcție de nevoile tale. Detectează eficient obiectele în mișcare și are un microfon încorporat. În plus, se conectează la smartphone-ul tău prin Wi-Fi și trimite notificări, astfel încât să poți monitoriza ce se întâmplă în jurul casei tale în timp real. In plus, are clasa de protectie IP67.

IMOU/IPC-F42FP-D/4

Mai multe forme de salvare a înregistrărilor

Puteți salva înregistrările terminate în 2 moduri. Camera este echipată cu un slot pentru un card micro SD cu o capacitate de max. 256 GB. În plus, cloud-ul IMOU este disponibil - de acolo puteți reda filmările salvate sau puteți deschide o previzualizare online.

IMOU/IPC-F42FP-D/7

Ai grijă de securitatea casei

Camera de exterior IMOU oferă o calitate a imaginii de 4MP și oferă un zoom de 16x, astfel încât să puteți fi sigur că înregistrările dvs. vor fi clare. În plus, Bullet 2E detectează rapid persoanele și obiectele în mișcare până la 115° - lampa de avertizare se va aprinde imediat și veți primi o alertă în aplicație.

IMOU/IPC-F42FP-D/6

Microfon incorporat

Cu IMOU Bullet 2E, casa ta va fi bine securizată. Camera înregistrează atât video, cât și audio. Este echipat cu un microfon care colectează cu acuratețe sunetul în timpul monitorizării.

IMOU/IPC-F42FP-D/5

Imagini clare noaptea

Bucurați-vă de imagini clare, de înaltă calitate, chiar și pe timp de noapte. Camera oferă mai multe tipuri de mod de noapte, astfel încât să puteți personaliza funcționarea camerei în funcție de nevoile dvs. Opțiunile includ: modul inteligent, modul culoare și modul infraroșu. În plus, raza de detectare după întuneric ajunge la 30 de metri. Protejați-vă casa non-stop cu IMOU.

IMOU/IPC-F42FP-D/8

Fisa tehnica
IMOU
INN-049386
6923172519177
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile