Obiectiv mobil APEXEL APL-MS002BK 200X micro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obiectiv mobil APEXEL APL-MS002BK 200X micro

136,85 lei Cu TVA

115,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

44.30 Lei x 4 rate

Descriere

Lentila pentru microtelefon APEXEL APL-MS002BK 200X (negru)

Obiectivul APEXEL APL-MS002BK 200X pentru microtelefon este o soluție excepțională pentru cei curioși și pentru cei care au nevoie de un instrument precis pentru sarcini specifice. Indiferent dacă sunteți interesat să analizați suprafețele plantelor, mineralelor, bijuterii, materialelor sau electronicelor sau pur și simplu doriți să priviți lumea dintr-o nouă perspectivă, acest obiectiv vă permite să vă apropiați, redescoperind lumea cu o curiozitate a copilului. .

Mărire de două sute de ori

Cel mai mare avantaj al obiectivului pentru microtelefon APEXEL APL-MS002BK 200X este capacitatea sa de a mări obiectele de două sute de ori. Acest nivel ridicat de mărire transformă obiectele obișnuite în micro-lumi fascinante pline de surprize. O singură privire prin această lentilă dezvăluie noi detalii invizibile pentru noi anterior. Fie că ești un pasionat de știință, un artist care caută inspirație sau pur și simplu extrem de curios, mărirea de două sute de ori a acestui obiectiv îți va permite, fără îndoială, să privești lumea dintr-o nouă perspectivă.

Indicator de încărcare a bateriei

Indicatorul de lumină încorporat nu numai că informează despre starea de încărcare a dispozitivului, dar permite și ajustarea luminozității luminii la nevoile curente. Controlul indicatorului este situat pe un buton intuitiv, care servește și ca regulator de luminozitate, oferind două niveluri de iluminare. Acest lucru vă asigură că aveți întotdeauna condițiile optime de observare.

Versatilitate

Telefonul nu necesită descărcarea de aplicații suplimentare și este compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS. Acest lucru îl face extrem de convenabil și accesibil pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri.

Construcție lentile reglabile

O altă caracteristică importantă de evidențiat este construcția reglabilă a lentilei, permițând poziționarea flexibilă pe înălțime a dispozitivului utilizatorului. Acest lucru vă oferă libertate deplină în manipularea setărilor, asigurând utilizarea confortabilă și eficientă a obiectivului în orice situație.

Fisa tehnica
APEXEL
INN-059767
5906168430015
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)