Casti fara fir Baseus TWS Bluetooth 5.3 in-ear negru (Bowie E9)

223,88 lei Cu TVA

188,13 lei Fara TVA

248,75 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

56.09 Lei x 4 rate

Descriere

Casti Baseus Bowie E9 TWS

Obtineti o calitate fantastica a sunetului cand ascultati muzica, jucati jocuri sau vorbiti la telefon. Castile wireless Baseus Bowie E9 garanteaza un sunet clar de cristal si reduc eficient zgomotul in timpul apelurilor - acum toata lumea te poate auzi fara probleme! Conectivitatea Bluetooth 5.3 va permite sa va bucurati de o transmisie rapida si stabila, cu o latenta ultra-scazuta. Bateriile durabile ofera un timp de lucru lung de pana la 30 de ore cu carcasa de incarcare. Castile sunt si ele extrem de confortabile.

 

Bluetooth 5.3

Legatura Bluetooth 5.3 asigura o transmisie stabila, performante mai mari si o imunitate mai buna la zgomot. Raza sa este de pana la 10 m. In plus, datorita Baseus Smart-Connect este posibila imperecherea castilor cu 2 dispozitive in acelasi timp si comutarea automata intre ele. Bowie E9-urile sunt compatibile cu hardware-ul Microsoft si Apple, precum si cu Android. Mai mult, utilizarea tehnologiei Dual Channel Low-Latency dezvoltata de Baseus a permis reducerea intarzierii pana la 0,038 s, ceea ce garanteaza o sincronizare aproape perfecta a imaginii si a sunetului.

 

Simplu de utilizat

Bowie E9 a fost echipat cu butoane tactile cu ajutorul carora puteti intrerupe si relua redarea, sa comutati melodiile, sa gestionati apelurile primite, sa schimbati modurile si sa activati asistentul vocal. Castile se conecteaza automat la dispozitivul asociat atunci cand deschideti carcasa. De asemenea, detecteaza daca le porti. Se vor intrerupe automat cand le scoateti din urechi si se vor relua cand le puneti la loc.

 

Mai multe functii in aplicatie

Instalati aplicatia Baseus, asociati-va castile cu ea si obtineti acces la posibilitati suplimentare. De exemplu, veti gasi setari EQ si actualizari OTA. De asemenea, puteti verifica nivelul de incarcare al lui Bowie E9 in timp real si puteti regla comenzile. De asemenea, este posibil sa dati un nume castilor si locatiei acestora. Acum, chiar daca le pierzi, aplicatia iti va fi mai usor sa le gasesti!

 

Sunetul la care te astepti

Castile au fost concepute astfel incat sa va ofere o experienta sonora de neuitat. Expertii din echipa Baseus au fost responsabili de reglajul lor. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de armonie perfecta, detalii bogate si bas puternic si profund. Doriti sa ajustati sunetul si mai bine la asteptarile dvs.? Utilizati setarile EQ disponibile in aplicatie si evidentiati ceea ce este cel mai interesant din genurile dvs. preferate.

 

Reducerea zgomotului in timpul apelurilor

Fiecare casca este echipata cu 2 microfoane care, datorita tehnologiei moderne de procesare a semnalului si algoritmilor de inteligenta artificiala, capteaza in mod dinamic vocea utilizatorului. Datorita acestui lucru, puteti vorbi liber la telefon aproape oriunde - si in locuri zgomotoase, cum ar fi un supermarket, un centru comercial sau un autobuz aglomerat. Interlocutorii tai vor auzi cu usurinta fiecare cuvant si chiar vor sopti!

 

Conceput pentru tine

Castile Bowie E9 se remarca printr-un design rafinat, atent gandit. Sunt usoare ca o pana - fiecare cantareste doar 3,5 g.Datorita designului lor ergonomic, se potrivesc perfect formei urechilor majoritatii utilizatorilor, raman ferm in locul potrivit, nu cad si, in acelasi timp, nu se ciupesc - ofera un confort de utilizare de neegalat. De asemenea, arata exceptional de elegant si modern. Castile sunt disponibile in 2 versiuni de culoare - alb si negru.

 

Timp lung de lucru - incarcare rapida

Asculta melodiile tale preferate atat timp cat vrei. Castile incarcate complet functioneaza pana la 5 ore, iar carcasa inclusa va permite sa prelungiti acest timp pana la 30 de ore. Accepta incarcarea fara fir, astfel incat sa puteti spune la revedere cablurilor suplimentare. Bowie E9 s-a descarcat exact cand ai nevoie de ele? Nici o problema! Aproximativ 10 minute in carcasa sunt suficiente pentru ca ei sa mai puna muzica inca 2 ore.

 

Inclus

  • Casti
  • Carcasa de incarcare
  • Benzi de cauciuc inlocuibile
  • Cablu de incarcare

 

Specificatie

 

Producator Baseus
Nume Casti True Wireless Bowie E9
Model NGTW120001
Culoare Negru
Material ABS + PC
Versiune Bluetooth 5.3
Receptie Pana la 10 m
Timp de joc Pana la 5 ore (70% volum)
Timp de joaca cu carcasa de incarcare Pana la 30 de ore (70% volum)
Timp de incarcare Aproximativ. 1 h (incarcare prin cablu)
Raspuns in frecventa 20 Hz - 20 kHz
Interfata de incarcare USB-C
Rezistent la apa IPX5
Balanta 45 g
Dimensiunile carcasei 61,5 x 45 x 25 mm

 

 

Fisa tehnica
Baseus
HRT-89344
6932172605810
CN
8518300090 Căști intraauriculare.
MOQ
40
Cantitate într-un ambalaj colectiv
40
ID
89344-uniw
Adâncimea ambalajului produsului în cm
4,3
Înălțimea ambalajului produsului în cm
13,9
Lățimea ambalajului produsului în cm
13,6
Culoare principală
Negru
EAN
6932172605810
Cod producător
NGTW120001
Cablu inclus
Da
Greutate totală în grame
112.67
Tipul de pachet
Caseta
Tipul de conexiune pentru căști
Wireless TWS (True Wireless Stereo)
Tipul de căști
Căști intraauriculare
Tipul de conector
USB tip C (mascul)
Capacitatea bateriei (mAh)
40
400
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile