Casti Gravastar, bluetooth 5.2, 40 ore functionare, diferite moduri de functionare, alb
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Casti Gravastar, bluetooth 5.2, 40 ore functionare, diferite moduri de functionare, alb

219,98 lei Cu TVA

184,86 lei Fara TVA

274,98 lei -20%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

65.13 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Gravastar
Model Sirius P5
Traductoare Dinamic, 12 mm
Codecuri audio aptX
Versiune Bluetooth 5.2
Gamă până la 10 metri
Timpul de funcționare Până la 8 ore cu o singură încărcare / până la 40 de ore cu carcasa de încărcare
Timp de latență 48 ms în modul joc
Rezistenta la apa IPX4
Culoare alb

Căști fără fir Gravastar Sirius P5 TWS (albe)

Experimentați o revoluție în categoria sunetului. Căștile fără fir Gravastar Sirius P5 TWS au un design unic cyberpunk - nu ezitați să schimbați carcasa exterioară a carcasei de încărcare și să testați o varietate de stiluri. Driverele dinamice de 12 mm oferă sunet clar și bas profund. Cu Bluetooth 5.2 și codecul aptX, vă veți bucura de o conexiune stabilă și de o calitate audio excelentă. Modul gaming va fi cu siguranță apreciat de pasionații de jocuri, iar microfoanele cu tehnologie de anulare a zgomotului vă permit să efectuați apeluri telefonice oriunde. Timpul lung de funcționare (până la 40 de ore cu carcasă de încărcare) și rezistența la apă IPX4 vă permit să vă bucurați de melodiile preferate în orice situație.

2.jpg

Sunet încântător

Căștile Gravastar Sirius P5 folosesc drivere dinamice de 12 mm pentru o calitate excepțională a sunetului. Pregătește-te pentru un sunet plin de detalii, îmbogățit cu bas profund și puternic. Echipamentul oferă o experiență de neuitat indiferent de genul muzical preferat - de la rock la pop până la clasic. Suportul pentru codecul aptX face ca calitatea audio să fie comparabilă cu cea a unui studio de înregistrare.

5.jpg

Ceva pentru jucători

Modul de joc reduce latența la doar 48 ms, asigurând sincronizarea precisă a sunetului și imaginii. Acest lucru asigură că fiecare acțiune din joc este reprodusă instantaneu în audio, ceea ce face mai ușor să câștigi un avantaj față de adversarii tăi. Când jocul se termină, poți trece cu ușurință în modul Muzică și te poți comporta cu un sunet de cea mai bună calitate!

3.jpg

Conversații fără distorsiuni

Microfoanele integrate cu tehnologie de anulare a zgomotului fac fiecare cuvânt să fie clar audibil, chiar și în medii zgomotoase. Folosind căștile Gravastar Sirius P5, puteți efectua liber apeluri telefonice sau videoconferințe.

1.jpg

Conexiune Bluetooth 5.2 stabilă

Sirius P5 este echipat cu un chipset Qualcomm 4036, care împreună cu tehnologia Bluetooth 5.2 garantează o conexiune wireless stabilă și fiabilă. Raza de acțiune de până la 10 metri de la dispozitiv vă permite să vă mișcați liber fără a pierde semnalul.

9.jpg

Toată ziua în ritmurile tale preferate

O singură încărcare vă permite să ascultați muzică timp de până la 8 ore. Carcasa de încărcare vă permite să extindeți acest timp până la 40 de ore. Cu Gravastar Sirius P5, poți pleca la drum fără să-ți faci griji că căștile se vor descărca în cel mai puțin oportun moment.

7.jpg

Rezistenta la apa IPX4

Rezistența la apă și transpirație compatibilă cu IPX4 vă permite să utilizați căștile Gravastar chiar și în timpul antrenamentelor intense sau în zilele ploioase. Nu trebuie să vă faceți griji că umezeala vă va deteriora căștile - Sirius P5 este pregătit pentru orice condiții!

4.jpg

Fisa tehnica
GravaStar
INN-066615
6972448922197
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)