Casti Bluetooth wireless in-ear Proda Kamen cu banda pentru gat negru (PD-BN200 negru)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Casti Bluetooth wireless in-ear Proda Kamen cu banda pentru gat negru (PD-BN200 negru)

57,46 lei Cu TVA

48,29 lei Fara TVA

63,85 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Proda Kamen in-ear wireless Bluetooth neckband headphones

Proda Kamen sunt căști in-ear wireless cu care veți cunoaște confortul de a asculta muzică fără a vă încurca în cabluri. Când le veți pune pe urechi, veți afla ce înseamnă o calitate excelentă a sunetului. Modulul Bluetooth este responsabil pentru calitatea deosebită a muzicii transmise.

Conveniență excepțională

Designul ergonomic al dopurilor reflectă cu precizie geometria urechii și, astfel, face ca căștile să se potrivească mai bine acesteia decât accesoriile rotunde standard. Chiar și după câteva ore de utilizare, vă puteți bucura pe deplin de muzica preferată, fără urechi dureroase și obosite.

Banda de gât confortabilă

Fabricat din TPE flexibil, suportul pentru gât este o garanție suplimentară că nu veți pierde sau deteriora căștile, chiar și în timpul traficului intens. Cablul se desfășoară de-a lungul benzii pentru cap, astfel încât nu există practic nicio șansă ca acesta să se prindă de ceva. În loc să vă faceți griji cu privire la cablurile enervante, vă puteți concentra pe deplin asupra alergării, ciclismului, antrenamentelor la sală sau plăcerii de a vă plimba pur și simplu.

Sunet clar ca lacrima

Designul căștilor și echilibrul adecvat al sunetului acestora au adus beneficiul așteptat sub forma unui sunet curat și mai spațial, atât în cazul tonurilor joase, cât și al celor înalte.

Magneți încorporați

Datorită magneților încorporați, echipamentul nefolosit poate fi agățat convenabil în jurul gâtului. Astfel, acesta va fi mereu la îndemână ori de câte ori doriți să vă întoarceți la melodiile de top. Fără îndesarea enervantă în buzunare, fără cabluri încurcate sau riscul de a pierde un accesoriu.

>.

Fisa tehnica
Proda
HRT-55014
6971278726593
CN
8518300090 Căști intra-auriculare
ID
55014-uniw
Traducere
che
eng
ita
ukr
Adâncimea ambalajului produsului în cm
4
Înălțimea ambalajului produsului în cm
20,8
Lățimea ambalajului produsului în cm
18
Culoare principală
Negru
Tip ambalaj
Cutie
Greutate totală în grame
240
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile