Ventilator computer ARGB Darkflash DR12 Pro, 120x120, INN-027504
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Ventilator computer ARGB Darkflash DR12 Pro, 120x120, INN-027504

37,75 lei Cu TVA

31,73 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere
 
Producător Darkflash
Model Dr12 PRO
Culoare Negru
mărimea 120x120 mm
Conector 6 Pin
Viteză 1200 RPM
Nivel maxim de zgomot 16 dBA
Flux de aer 38 CFM
Tensiunea de alimentare 12 V
Actual 0,12 A
Durata de viata 60000 h
Tip rulment Rulment hidraulic
Iluminare ARGB
Tampoane anti-vibrații DA
Numar de ventilatoare incluse 1
Dimensiuni 120x120x25 mm
Greutate 160 g

Darkflash DR12 Pro un singur ventilator iluminat ARGB

Cum să oferi cu ușurință computerului tău o răcire eficientă și un stil unic? Folosește doar ventilatoarele DR12 Pro de 120 mm! Iluminarea de fundal ARGB colorată și configurabilă va face ca hardware-ul dvs. să arate cu adevărat fantastic. Ușor de instalat și compatibil cu Asus Aura Sync - cu siguranță îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Setul include 1 ventilator de 120 mm, cu ajutorul căruia vă puteți extinde sistemul de răcire cu un alt element funcțional, dar elegant.

7.jpg

Răcire eficientă - funcționare silențioasă

Ventilatorul de 120 mm se potrivește perfect în majoritatea computerelor. Instalarea acestuia nu vă va cauza probleme majore. Și nu trebuie să vă faceți griji pentru zgomotul enervant. În ciuda unei viteze de până la 1.200 rpm, ventilatorul este extrem de silențios - nivelul său de zgomot nu depășește 16 dB. Acest lucru este posibil prin plăcuțe de cauciuc și rulmenți hidraulici special proiectați. Darkflash asigură o răcire optimă și un confort de neegalat pentru utilizator.

5.jpg

Personaj de joc

Iluminarea de fundal ARGB va oferi computerului dvs. un caracter de joc original. Inelele duble ARGB garantează un efect uimitor și vă pot completa perfect hardware-ul. În plus, designul atent gândit al ventilatorului asigură că lumina pe care o generează impresionează prin luminozitate și culori vii.

1.jpg

Joacă-te cu culorile

Dar nu se oprește aici! Folosind Darkflash DR12 Pro, puteți alege și dintre modurile de iluminare disponibile, cum ar fi Star night, Rainbow, Lightning și Breathing. Descoperiți noi posibilități, bucurați-vă de efecte de iluminare uimitoare și faceți-vă computerul să atragă atenția! (Notă: este necesară o telecomandă dedicată pentru a opera funcțiile descrise).

6.jpg

Fisa tehnica
Darkflash
INN-027504
6926170075188
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile