Carcasa computer Darkflash Glass, cu panouri laterale din sticla, 4 ventilatoare, negru, INN-DK431
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carcasa computer Darkflash Glass, cu panouri laterale din sticla, 4 ventilatoare, negru, INN-DK431

375,00 lei Cu TVA

315,13 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

93.95 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash Glass, cu panouri laterale din sticla, 4 ventilatoare, negru, INN-DK431

 

Cu ajutorul carcasei computerului Darkflash DK431 Glass, puteți crea cu ușurință o configurație hardware la care vă veți bucura de joc sau de lucru. Produsul este echipat cu diverse porturi, cum ar fi USB 3.0 și 2.0, iar la construcția sa au fost folosite materiale de înaltă calitate. Panourile transparente nu numai că vor facilita schimbarea componentelor, dar vă vor permite și să obțineți efecte vizuale interesante, de exemplu, atunci când sunt combinate cu ventilatoare RGB.

 

Elegant și funcțional

Panoul lateral al carcasei este echipat cu balamale practice, astfel încât să îl puteți deschide cu ușurință pentru a înlocui componente sau pentru a vă curăța hardware-ul. Mai mult, atât panourile laterale, cât și cele frontale sunt din sticlă călită, ceea ce vă permite să expuneți componentele amplasate în interior - de exemplu, cele cu iluminare din spate colorată. In plus, deschiderea lor este facilitata de un maner special din matase.

 

Sistem de racire optim

Jucați jocuri dinamice și asigurați-vă că computerul nu se va supraîncălzi. DK431 vă permite să montați până la 12 ventilatoare de 120 mm sau 8 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, are orificii de ventilație pe panoul său lateral pentru o disipare și mai bună a căldurii. Mai mult, puteți instala o răcire cu apă de 360 ​​mm în partea superioară sau în față a carcasei. Notă: nu este posibil să instalați ventilatoare pe partea dreaptă și răcire cu apă pe partea din față a carcasei în același timp.

 

Mai multă extindere

Carcasa vă permite să instalați până la 4 hard disk-uri, astfel încât să nu vă faceți griji că rămâneți fără spațiu pentru fotografiile sau videoclipurile dvs. Este ideal pentru designeri grafici și fotografi, printre alții. De asemenea, vă permite să montați un card VGA de 400 mm și o răcire CPU cu o înălțime de 160 mm. Designul atent gândit și manșonul practic pentru cablu vă asigură că puteți optimiza spațiul. DK431 are, de asemenea, un filtru de praf detașabil pentru a vă ajuta să vă păstrați componentele în stare bună.

 

O serie de porturi utile

Creați o configurație hardware pe care să o utilizați confortabil. Carcasa din sticlă DK431 este echipată cu o serie de porturi și butoane utile care vă vor ușura mult munca. Printre altele, aveți o intrare pentru microfon și o ieșire pentru căști/difuzor, 2 porturi USB 2.0, precum și butoane Reset și Power. Există, de asemenea, un port USB 3.0 pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor conectate și transferuri instantanee de fișiere.

 

Include

Carcasa de calculator

Ventilatoare CL6 ARGB x4

Fisa tehnica
Darkflash
INN-044677
4710343794561
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile