Carcasa computer Darkflash DK180 Graffiti, negru, INN-DK180
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carcasa computer Darkflash DK180 Graffiti, negru, INN-DK180

416,50 lei Cu TVA

350,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

104.34 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash DK180 Graffiti, negru, INN-DK180

 

Dă-ți carcasei computerului propriul tău caracter! Datorită panoului frontal unic, puteți decora carcasa cu un desen sau o inscripție proprie, care nu numai că se potrivește stilului dvs., dar își schimbă și culoarea datorită compatibilității cu iluminarea de fundal ARGB. Porturile USB 2.0 și audio HD pot fi găsite pe panoul superior pentru un acces ușor.

 

Stil și funcționalitate

Panourile laterale ale carcasei sunt montate prin șuruburi, astfel încât îndepărtarea lor este extrem de ușoară. Acest lucru vă oferă acces rapid la componente, în cazul în care trebuie să le modificați cu piese noi sau pentru curățarea interioară de rutină. Panoul din stânga a fost îmbogățit cu sticlă călită, care ferește interiorul carcasei de factorii externi și va prezenta perfect piesele aflate acolo, dotate cu iluminare de fundal RGB.

 

Porturi încorporate

În partea de sus veți găsi comutatorul de pornire/oprire al computerului, precum și porturi USB 2.0 și audio HD. Acest lucru vă va face mai ușor să accesați conținutul oricărui dispozitiv de memorie portabil și să vă conectați căștile pentru jocuri, fie că sunt USB sau minijack. Cu butonul LED, puteți controla, de asemenea, culoarea și tipul de iluminare de fundal RGB din interiorul carcasei.

 

Organizarea spațiului

Designul carcasei facilitează instalarea componentelor și păstrează totul îngrijit și ordonat în interiorul carcasei. Suporturile speciale pot fi folosite pentru a instala HDD-uri și SSD-uri direct în carcasă, fără șine suplimentare, iar numeroasele deschideri, situate în cele mai importante puncte în acest scop, vă permit să organizați cablarea componentelor dumneavoastră.

 

7 sloturi de expansiune, orizontale și verticale

Sloturile PCI situate în spatele carcasei vă permit să conectați până la șapte componente diferite. În plus, fantele situate în spatele carcasei pot fi deplasate în poziție verticală. Aceasta este soluția perfectă pentru a afișa culoarea RGB completă a plăcii grafice. Carcasa nu este echipată cu hardware de montare pentru alte componente.

 

Se pot integra mai multe ventilatoare

Asigurați o răcire adecvată în interiorul carcasei. Indiferent dacă doriți să instalați răcirea cu ventilator sau răcirea AIO, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la montarea acestora. Montați răcirea cu apă All-in-one în partea de sus a carcasei dacă acesta măsoară 120 mm în diametru sau în față cu 240 mm. Montați ventilatoare suplimentare în spatele carcasei și asigurați un flux adecvat de aer de răcire.

Fisa tehnica
Darkflash
INN-DK180
4710343794301
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile