Carcasa computer Darkflash DK210 Graffiti, negru, INN-DK210
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carcasa computer Darkflash DK210 Graffiti, negru, INN-DK210

595,00 lei Cu TVA

500,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

149.06 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash DK210 Graffiti, negru, INN-DK210

 

Dăi carcasei computerului tău caracter! Datorită panoului frontal unic, puteți decora carcasa cu un desen sau o inscripție proprie, care nu numai că se potrivește stilului dvs., dar își schimbă și culoarea datorită compatibilității cu iluminarea de fundal ARGB. DK210 poate fi echipat cu răcire suplimentară. Puteți găzdui o răcire de 360 ​​mm în față, 240 mm în partea de sus și 120 mm în spate. În acest fel, nu doar accentuați aspectul de gaming al carcasei, ci vă asigurați și că componentele dumneavoastră sunt răcite optim. USB 3.0, USB 2.0 și audio HD pot fi găsite pe panoul superior pentru un acces ușor.

 

Stil și funcționalitate

Panourile laterale sunt montate cu șuruburi, ceea ce le face ușor de îndepărtat. Acest lucru oferă acces rapid la componente, în cazul în care trebuie să-l echipați cu piese noi sau pentru curățarea interioară de rutină. Panoul lateral stâng este îmbogățit cu o sticlă călită care ferește interiorul carcasei de influențele externe și prezintă perfect componentele amplasate acolo, echipate cu iluminare de fundal RGB.

 

Porturi încorporate

În partea de sus veți găsi comutatorul de pornire/oprire, porturi USB 3.0, USB 2.0 și audio HD. Acest lucru facilitează accesul la conținutul oricărui dispozitiv de memorie portabil și conectarea căștilor pentru jocuri, fie că sunt USB sau minijack. Datorită butonului LED, puteți controla și culoarea și tipul de iluminare de fundal RGB din interiorul carcasei.

 

Organizarea Spațiului

Asamblați ușor componentele și păstrați o ordine bună în interiorul carcasei. Suporturile speciale pot fi folosite pentru instalarea HDD-ului și a SSD-ului direct în carcasă, fără șine suplimentare.

 

7 sloturi orizontal si vertical

Carcasa oferă posibilitatea de a conecta 7 componente diferite la sloturile PCI ale plăcii de bază. În plus, fantele situate în spatele carcasei pot fi deplasate în poziție verticală. Aceasta este soluția ideală pentru afișarea culorilor RGB complete ale plăcilor grafice. Carcasa nu este echipată cu elemente de montare pentru alte componente.

 

Pot fi încorporate mai multe ventilatoare

Asigurați o răcire adecvată în interiorul carcasei. Indiferent dacă doriți să instalați răcirea cu ventilator sau răcirea AIO, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la montarea acestora. Montați răcirea cu apă All in one în partea de sus a carcasei dacă are 240 mm în diametru sau în față la 360 mm. Montați ventilatoarele suplimentare în spatele carcasei și asigurați un flux de aer adecvat.

Fisa tehnica
Darkflash
INN-DK210
4710343793656
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile