Volan pentru jocuri PXN-V99, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Volan pentru jocuri PXN-V99, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

1.160,25 lei Cu TVA

975,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

300.69 Lei x 4 rate

Descriere
Producător PNX
Model PXN-V99
Tensiunea de funcționare a motorului DC 24 V
Tensiunea de operare USB 5 V
Curentul de funcționare al motorului 2 A
curent de operare USB ≤ 500 MA
Temperatura de Operare 10-40°C
Umiditatea de funcționare 20~80%
Dimensiuni 300 × 300 × 107 mm (volan); 230 × 223 × 140 mm (bază); 362 × 339 × 220 mm (panou cu 3 pedale), 192 × 105 × 201 mm (maneta de schimbare)
Greutate 1338 g (volan); 2324 g (bază); 2086 g (panou cu 3 pedale); (maneta de schimbare)
Compatibilitate PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Volan pentru jocuri PXN-V99 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Simțiți-vă că sunteți pe o adevărată pistă de curse și oferă-ți un fior. Volanul de gaming PXN-V99 garantează o experiență captivantă, realistă și vă permite să alegeți dintre 2 intervale de rotație - 270° și 900°. Veți găsi, de asemenea, 3 pedale și o cutie de viteze cu un stick confortabil de utilizat. Dispozitivul se remarcă și prin compatibilitatea sa largă și este foarte ușor de utilizat. La construcția sa au fost utilizate materiale de înaltă calitate, îmbunătățite.

PXN/PXN-V99/9

Experiență realistă

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii șofer de raliu? Cu volanul PXN-V99, vei simți că conduci cu adevărat o mașină de curse! Acest dispozitiv folosește un motor dublu, astfel încât simulează cu fidelitate fiecare denivelare de pe drum, înclinare, accelerație și coliziune. Cu PXN, te vei cufunda în joc și te vei oferi un fior de neuitat!

PXN/PXN-V99/1

Design atent

În set veți găsi 2 cleme robuste cu care puteți fixa stabil volanul de o masă sau birou. Nu vă fie teamă că se va mișca! Mai mult, datorită paletelor duale, dispozitivul imită soluțiile cunoscute din vehiculele de Formula 1, astfel încât să te poți bucura și mai mult de joc! De asemenea, este posibil să demontați ușor volanul. În plus, produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate, astfel încât va servi fiabil pentru o perioadă foarte lungă de timp!

PXN/PXN-V99/2

2 intervale de rotație din care să alegeți

Volanul vă permite să alegeți dintre 2 intervale de rotație - 270° și 900°. Primul este perfect pentru a juca jocuri de curse - vă va oferi viteza și dinamismul dorit. Al doilea garantează o experiență mai realistă. Vă permite să rotiți volanul de 2,5 ori, ceea ce este similar cu o mașină adevărată. Va fi ideal, de exemplu, atunci când jucați simulatoare. Acum vei depăși cu ușurință chiar și cea mai ascuțită viraj! Pentru a modifica setările, trebuie doar să utilizați comutatorul special

PXN/PXN-V99/7

Compatibilitate largă

Spune adio limitărilor. Volanul PXN-V99 este compatibil cu multe computere și console de jocuri precum PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Mai mult, dispozitivul este perfect pentru a juca jocuri precum Forza Horizon 5, Dirt Rally 2.0 și Euro Truck Simulator, de exemplu.

PXN/PXN-V99/3

Accesorii suplimentare incluse

Cu PXN-V99 te vei simți ca la volanul unei mașini adevărate. Setul include 3 pedale care se remarcă prin sensibilitatea și capacitatea de reacție ridicată, astfel încât să te poți bucura de o experiență realistă de frânare sau accelerare. De asemenea, obțineți o cutie de viteze convenabilă de utilizat cu 6 trepte și o treaptă de marșarier. Toate acestea vă vor oferi și mai multă imersiune!

PXN/PXN-V99/4

Mai multe posibilități cu aplicația

Acum puteți ajusta și mai bine funcționarea volanului la așteptările și obiceiurile dvs. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația dedicată PXN! Cu ajutorul acestuia, puteți, de exemplu, să reglați parametrii dispozitivului, să importați setări și să vă creați configurații optimizate pentru anumite jocuri. Este nevoie doar de câteva clicuri pe smartphone-ul tău!

PXN/PXN-V99/5

Inclus

  • Volan
  • Postură
  • Panou cu 3 pedale
  • Maneta schimbătorului de viteze
  • Cablaj
  • Kit de montare
  • Adaptor de alimentare
Fisa tehnica
PXN
INN-059216
6948052903020
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)