Joystick PXN, controlul avioanelor, cablu USB, pentru PC, PS 4, XBOX ONE, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Joystick PXN, controlul avioanelor, cablu USB, pentru PC, PS 4, XBOX ONE, negru

370,21 lei Cu TVA

311,10 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

102.77 Lei x 4 rate

Descriere
Marca PXN
Model PXN-2119 Pro
Conexiune Cablat (USB)
Butoane programabile Da, 16
Vibrație Da
Accelerație Da
Declanșator cu foc rapid Da
Comutator de pălărie cu 8 căi
Compatibilitate Calculatoare Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One

Joystick PXN-2119 Pro

Luați comenzile și simțiți-vă ca pilotul unui avion adevărat. Setul PXN-2119 Pro constă dintr-un joystick și o pârghie de accelerație separată. Astfel, poate oferi un nivel și mai mare de realism! Timp de reacție redus, funcționare lină și precizie de neegalat sunt doar câteva dintre avantajele acestor dispozitive. Există, de asemenea, un comutator Hat cu 8 căi, până la 16 butoane programabile și un declanșator Rapid-Fire. De remarcat este și compatibilitatea largă și designul ergonomic. De asemenea, puteți utiliza joystick-ul independent.

1.jpg

Făcut pentru jucători

Atât joystick-ul, cât și accelerația se simt minunat în mâini și oferă o experiență de control fantastică. Până la 16 butoane programabile vă vor permite să personalizați hardware-ul în funcție de obiceiurile dvs. și vă puteți pregăti, de asemenea, 3 moduri de setare optimizate pentru diferite jocuri, de exemplu. În plus, joystick-ul oferă un comutator Hat cu 8 căi, care vă va permite să vă schimbați rapid punctul de vedere. De asemenea, poate fi folosit convenabil separat - fără a conecta clapeta de accelerație.

4.jpg

Experiență realistă

Simți că te afli într-un avion adevărat. Joystick-ul PXN-2119 Pro reproduce fantastic funcționalitatea omologilor săi din lumea reală. Ambele dispozitive incluse au motoare de vibrație încorporate care vă vor oferi mai multă imersiune în timpul oricărui zbor virtual. În plus, o clapă de accelerație separată vă permite să vă bucurați de o experiență mai realistă. Joystick-ul este, de asemenea, echipat cu un declanșator Rapid-Fire, astfel încât să poți trage cu ușurință o mulțime de gloanțe precise către adversarii tăi.

2.jpg

Un joc confortabil

Obțineți și mai multă distracție și satisfacție din jocul dvs. Datorită designului său ergonomic, joystick-ul PXN-2119 Pro se potrivește fantastic cu forma mâinii tale și oferă un confort de vis, chiar și atunci când îl folosești pentru o perioadă lungă de timp. Nu-ți face griji că durerea și oboseala încheieturii mâinii îți vor zădărnici planurile în timpul următorului duel! În plus, o ventuză specială face ca dispozitivul să stea stabil pe birou și să nu se miște pe suprafața lui.

5.jpg

Compatibilitate largă

Îți place să joci War Thunder sau World of Warplanes? Sau preferați Microsoft Flight Simulator? Joystick-ul PXN-2119 Pro funcționează perfect cu cele mai populare jocuri de aviație și război! În plus, produsul este compatibil cu computerele care rulează pe Windows 7 / 8 / 10 / 11, precum și cu consolele Xbox One și PlayStation 4. Conectați-l la dispozitivul ales de dvs. și duceți-vă experiența de joc la un nou nivel!

7.jpg

În cutie

  • Joystick
  • Accelerație
Fisa tehnica
PXN
INN-040908
6948052901316
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)