Volan de jocuri PXN-V10 V2 PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Volan de jocuri PXN-V10 V2 PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

1.487,50 lei Cu TVA

1.250,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

382.67 Lei x 4 rate

Descriere
Producător PXN
Model PXN-V10 V2
Conexiune Cablat (USB)
Interval de rotație a volanului 270° / 900°
Tensiune de lucru Motor: DC 24 V; USB: 5 V;
Dimensiuni Volan: aprox. 270 x 280 x 249 mm;
Panoul pedalei: aprox. 410 x 340 x 220 mm;
Cutie de viteze: aprox. 180 x 105 x 200 mm;
Greutate Volan: aprox. 2,94 kg;
Panoul pedalei: aprox. 3,18 kg;
Cutie de viteze: aprox. 577 g;
Compatibilitate Calculatoare cu Windows 7 / 8 / 10 / 11, PlayStation 4, Xbox One (prima generație), Xbox Series X / S
Alte Aplicație dedicată, cutie de viteze cu 6 trepte și marșarier

Volan pentru jocuri PXN-V10 V2 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Simțiți-vă că sunteți pe o adevărată pistă de curse și experimentați fiorul. Volanul de gaming PXN-V10 V2 garantează o experiență captivantă, realistă, permițându-vă să alegeți dintre 2 intervale de rotație – 270° și 900°. Setul include, de asemenea, 3 pedale și o cutie de viteze cu un schimbător convenabil de utilizat. Dispozitivul se remarcă și prin compatibilitatea sa largă și este foarte ușor de operat. Pentru fabricarea acestuia au fost utilizate materiale de înaltă calitate, îmbunătățite. Volanul este cusut cu fir roșu, ceea ce îi sporește în plus atractivitatea vizuală.

Laborator/PXN-V10-V2/4

Compatibilitate largă

Spune adio limitărilor. Volanul PXN-V10 V2 este compatibil cu multe PC-uri și console de jocuri precum Xbox Series X / S, Xbox One (prima generație) și PlayStation 4. Mai mult, dispozitivul este perfect potrivit pentru jocuri precum Forza Horizon 5, Dirt. Rally 2.0 sau Euro Truck Simulator.

Laborator/PXN-V10-V2/7

Experiență realistă

Te-ai întrebat vreodată cum este să fii șofer de raliu? Cu volanul PXN-V10 V2, te vei simți ca și cum ai conduce cu adevărat o mașină de curse! Dispozitivul este echipat cu un motor dublu și acceptă tehnologia Force Feedback, permițându-i să-și adapteze mai bine performanța la ceea ce se întâmplă pe ecran. Cufundă-te în joc și oferă-ți emoții de neuitat!

Laborator/PXN-V10-V2/5

Mai multe posibilități cu aplicația

Acum poți ajusta și mai bine funcționarea volanului la așteptările și obiceiurile tale. Doar instalați aplicația dedicată PXN Wheel! Cu acesta, puteți, de exemplu, să ajustați parametrii dispozitivului, să importați setări și să vă creați configurații optimizate pentru anumite jocuri. Doar câteva clicuri pe smartphone-ul tău!

Laborator/PXN-V10-V2/6

2 intervale de rotație din care să alegeți

Volanul vă permite să alegeți dintre 2 domenii de rotație – 270° și 900°. Primul este perfect pentru jocurile de curse – vă va oferi viteza și dinamismul dorit. Al doilea garantează o experiență mai realistă. Permite o rotație de 2,5 a volanului, similar cu o mașină adevărată. Este perfect pentru a juca simulatoare. Acum poți aborda cu ușurință chiar și cea mai ascuțită viraj! Pentru a modifica setările, utilizați doar un comutator special.

Laborator/PXN-V10-V2/3

Design atent

Setul include 2 cleme solide, cu ajutorul cărora puteți atașa stabil volanul de o masă sau birou. Nu vă faceți griji că se va mișca! Mai mult, datorită paletelor duble, dispozitivul imită soluții cunoscute din vehiculele de Formula 1. Așa că poți obține și mai multă bucurie din joc! Exista si posibilitatea demontarii usoare a volanului. Sunt disponibile și 2 butoane funcționale. În plus, produsul este realizat din materiale de înaltă calitate și cusut cu fir roșu, ceea ce creează o atmosferă interesantă.

Laborator/PXN-V10-V2/2

3 pedale și cutie de viteze incluse

Cu PXN-V10 V2, te vei simți ca și cum ai fi la volanul unei mașini adevărate. Setul include 3 pedale, care se remarcă prin sensibilitate ridicată și receptivitate, permițându-vă să vă bucurați de o experiență realistă de frânare sau accelerare. De asemenea, aveți o cutie de viteze convenabilă de utilizat cu 6 trepte și o treaptă de marșarier. Toate acestea vă vor oferi o imersiune și mai mare! Există, de asemenea, posibilitatea de a regla setările pedalei – le poți adapta cu ușurință la obiceiurile tale.

Laborator/PXN-V10-V2/1

Inclus în set:

  • Volan
  • Panou cu 3 pedale
  • Cutie de viteze (6 + 1)
  • Kit de montare
  • Adaptor de alimentare
  • Cablare
  • Manual de utilizare
Fisa tehnica
PXN
INN-057567
6948052901613
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)