Volan de jocuri  PXN-V3 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Volan de jocuri PXN-V3 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

327,25 lei Cu TVA

275,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

92.00 Lei x 4 rate

Descriere

Volan de curse PXN-V3

Volanul PXN-V3 este perfect pentru fiecare jucător care petrece ore lungi jucând jocuri de curse. Are o gamă de rotație de 180 de grade și o schimbătoare de viteze încorporată. Compatibilitatea largă asigură versatilitatea dispozitivului, iar suportul stabil permite o utilizare confortabilă. Roata oferă 8 butoane programabile. Veți primi și pedale în set.

5.jpg

Plăcere confortabilă

Designul ergonomic al volanului promovează confortul în timpul utilizării. Intervalul său de rotire este de 180°, astfel încât să puteți face mișcări fluide. Are un schimbător de viteze încorporat care mărește și mai mult imersiunea și crește funcționalitatea echipamentului.

1.jpg

Compatibilitate largă

Un mare avantaj al PXN-V3 este compatibilitatea sa largă. Dispozitivul funcționează cu computere personale, precum și cu console PS3, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de jocuri realiste pe mai multe platforme și nu vă faceți griji că trebuie să vă înlocuiți hardware-ul atunci când vă echipați cu un computer sau o consolă nouă.

8.jpg

Pedale incluse

Veți primi și pedale incluse. Acestea folosesc tehnologia pentru a ajuta la realism, captând senzația unei mașini adevărate. În plus, ele suportă funcția de blocare a accelerației la o viteză constantă. Acest lucru vă face posibil să vă simțiți ca într-o mașină de curse, fără a părăsi casa!

2.jpg

Stabilitate ridicată

Volanul se instalează prin înșurubarea suporturilor pe un birou. În plus, este echipat cu 7 ventuze care îl țin ferm în poziție, dar care pot fi îndepărtate cu ușurință dacă este necesar. Toate acestea asigură că volanul este extrem de stabil, ceea ce se traduce prin precizie și confort de utilizare.

3.jpg

Setul include:

  • Volan
  • Panou cu pedale
  • Kit de asamblare
  • Manual de utilizare
ProducătorPXNModelV3ConexiuneCablatVibrațieDANumărul de niveluri de sensibilitate3Raza de rotire a volanului180°Numărul de butoane programabile8Intrare mini jack de 3,5 mmNUCurentul de funcționare10 mACompatibilitateWindows 7/8/10 / PC x-input și d-input / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo SwitchDimensiunile volanului260 x 320 x 245 mmGreutate2360 g
Fisa tehnica
PXN
INN-033593
6948052901231
Compatibilitate
Nintendo Switch
PC
PS3
PS4
XBOX ONE
Cantitate pe cutie
2 buc.
Conexiune
Cablat
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)