Carcasa computer Darkflash C285, cu panouri laterale din sticla, alb, INN-C285
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Carcasa computer Darkflash C285, cu panouri laterale din sticla, alb, INN-C285

399,00 lei Cu TVA

335,29 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

99.96 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash C285, cu panouri laterale din sticla, alb, INN-C285

 

Carcasa computerului Darkflash C285 vă va permite să asamblați un computer fiabil, de înaltă performanță, la care vă veți bucura să jucați sau să lucrați. Oferă mai multe porturi, inclusiv USB 3.0 și USB 2.0, și vă permite să montați unități HDD / SSD și până la 9 ventilatoare de 120 mm. De asemenea, se distinge printr-un design modern și elegant - un panou lateral din sticlă securizată transparentă permite efecte vizuale interesante, de exemplu, cu componente retroiluminate RGB.

 

 

Computerul perfect pentru tine

Visezi la un computer de gaming puternic? Sau poate doriți să vă creați o stație de lucru perfectă? Carcasa C285 se va dovedi în aproape orice situație! Este compatibil cu standardele plăcii de bază ATX, Micro ATX și ITX și vă permite să montați unități HDD sau SSD. Există, de asemenea, spațiu pentru un cooler CPU de până la 160 mm înălțime și pentru o placă grafică de până la 410 mm lungime. Există și 7 sloturi pentru carduri de expansiune. Creați configurația optimă pentru dvs.!

 

 

Aveți grijă de răcirea fiabilă

Programe grafice solicitante? Sau poate un joc dinamic? Carcasa C285 vă va permite să asamblați un computer care poate face față oricărei provocări și nu se va supraîncălzi. Oferă spațiu pentru până la 9 ventilatoare de 120 mm sau 4 ventilatoare de 140 mm. Puteți monta și răcire cu apă de 120 mm, 240 mm, 280 mm sau chiar 360 mm. În acest fel, vă puteți ocupa cu ușurință de menținerea temperaturii computerului la nivelul potrivit!

 

 

Confort de utilizare

Acesta nu este sfârșitul posibilităților - carcasa a fost concepută pentru a vă permite să lucrați confortabil la computer. A fost echipat cu mai multe porturi utile, precum, de exemplu, USB 2.0 și USB 3.0, care vă vor permite să transferați fișiere în cel mai scurt timp. Dacă transferați adesea fotografii sau videoclipuri între dispozitive, aceasta va fi opțiunea perfectă pentru dvs.! Există, de asemenea, o ieșire pentru căști/difuzor, intrare pentru microfon, precum și butoane Reset și Power.

 

 

Design modern

Construiți-vă un computer care vă va impresiona nu numai prin performanța sa, ci și prin designul său remarcabil. Carcasa Darkflash C285 este echipată cu 2 panouri transparente, astfel încât să poți expune componentele selectate într-un mod interesant. Dacă decideți să utilizați elemente cu iluminare de fundal RGB, de exemplu, ventilatoare, veți obține un efect de joc original! Mai mult decât atât, demontarea panourilor nu vă va crea probleme - dacă este necesar, puteți curăța cu ușurință echipamentul sau puteți înlocui piese.

Fisa tehnica
Darkflash
INN-039930
4710343795032
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile