Carcasa computer Darkflash C305 ATX, cu panouri laterale din sticla, negru, INN-C305
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carcasa computer Darkflash C305 ATX, cu panouri laterale din sticla, negru, INN-C305

654,50 lei Cu TVA

550,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

163.97 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash C305 ATX, cu panouri laterale din sticla, negru, INN-C305

 

Doriți să vă creați o configurație hardware pe care să vă puteți juca sau lucra confortabil? Carcasa computerului Darkflash C305 ATX va fi alegerea potrivită! Este echipat cu mai multe porturi, inclusiv USB 3.0 și 2.0 și oferă o mulțime de opțiuni de extindere. În plus, panourile frontale și laterale transparente vă vor permite să expuneți componentele la alegere, cum ar fi cele cu iluminare de fundal RGB.

 

Creați sistemul de răcire potrivit

Cu Darkflash puteți juca chiar și cele mai dinamice jocuri sau puteți utiliza software solicitant fără să vă faceți griji că computerul se va supraîncălzi. Carcasa C305 ATX vă permite să instalați până la 9 ventilatoare. De asemenea, permite instalarea unui răcitor de apă de 240 mm sau 360 mm. În plus, plasa de pe panoul superior asigură o disipare și mai eficientă a căldurii.

 

O gamă de posibilități

Creați configurația perfectă pentru dvs. Carcasa vă permite să montați 2 hard disk-uri HDD sau SSD, astfel încât puteți fi sigur că aveți suficient spațiu pentru fișierele dvs. De asemenea, puteți instala o placă grafică cu o lungime maximă de 400 m și răcire CPU până la 200 mm înălțime. Produsul este compatibil cu standardele placii de baza ATX, M-ATX si ITX, iar spatiul pentru sursa de alimentare este situat pe lateral.

 

Porturi încorporate

Profitați de porturile disponibile și bucurați-vă de operarea comodă a computerului. Printre altele, carcasa C305 ATX este echipată cu un port USB 3.0, care vă va permite să încărcați rapid dispozitivele conectate. De asemenea, vă va permite să transferați fișiere în mai puțin timp. Există, de asemenea, 2 porturi USB 2.0, o ieșire pentru căști, intrare pentru microfon, precum și butoane Reset și Power.

 

Stil unic

Oferă computerului tău o notă unică. Carcasa C305 ATX este echipata cu 2 panouri transparente - fata si laterala. Deci, puteți, de exemplu, să montați ventilatoare RGB în el și să obțineți un efect vizual fantastic. Designul minimalist și modern al produsului va atrage cu siguranță mulți utilizatori.

Fisa tehnica
Darkflash
INN-C305
4710343794455
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile