Carcasa computer Darkflash K1, portocaliu, INN-K1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carcasa computer Darkflash K1, portocaliu, INN-K1

489,00 lei Cu TVA

410,92 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

122.50 Lei x 4 rate

Descriere

Carcasa computer Darkflash K1, portocaliu, INN-K1

 

Carcasa computerului K1 asigură o răcire eficientă a hardware-ului și permite extinderea liberă a acestuia. Este echipat cu elemente speciale care îl protejează de praf. O interfață ușor de utilizat și un design unic disting carcasa. Panoul lateral transparent expune componentele individuale.

 

Design fantastic

Designul carcasei, inspirat de armura unui cavaler, este un adevărat eye-catcher. Caracterul de gaming al modelului atrage mulți jucători. Panoul lateral transparent oferă o vedere perfectă în interiorul computerului. Cu toate acestea, produsul nu este doar elegant, ci și practic. Carcasa este echipata cu 6 plase rezistente la praf in partea superioara si in fata. Acest lucru ușurează să vă păstrați echipamentul curat.

 

Extensibilitate extinsă

Carcasa se caracterizează printr-o interfață ușor de utilizat, care oferă o gamă largă de posibilități de extindere și adaptare a computerului la nevoile dumneavoastră. Printre altele, are un comutator LED, porturi USB 3.0 și USB 2.0, precum și audio HD. De asemenea, permite instalarea fără probleme a componentelor precum HDD/SSD sau sursa de alimentare ATX, de exemplu.

 

Soluții optimizate pentru o răcire eficientă

Cu Darkflash preveniți în mod eficient supraîncălzirea computerului. Canalul intern de răcire vă va ajuta să rezolvați probleme similare. Carcasa permite si instalarea a pana la 7 ventilatoare. Este compatibil cu răcitoare de apă de 240 mm și aer de 120 mm.

 

Spatiu perfect organizat

Modelul se remarcă și prin excelenta organizare a spațiului. HDD/SSD-ul din partea dreaptă a carcasei este bine poziționat pentru o utilizare optimă a spațiului. Cu Darkflash puteți construi cu ușurință computerul perfect pentru dvs.

Fisa tehnica
Darkflash
INN-027432
6926170082308
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile