Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord pe parbriz digital OBD2 si GPS de tip HUD, display pentru bord F9HUD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord pe parbriz digital OBD2 si GPS de tip HUD, display pentru bord F9HUD

321,30 lei Cu TVA

270,00 lei Fara TVA

357,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

80.49 Lei x 4 rate

Descriere

???? 【Ce este LCD multifunctional OBD?】 Acest produs citeste datele de conducere ale vehiculului prin platforma OBD2 a computerului ECU auto, cum ar fi viteza, RPM, consumul de combustibil, temperatura si tensiunea apei etc. Cititi instantaneu informatiile de conducere la impiedicati soferul sa priveasca in jos la tabloul de bord in timpul transportului si sa afecteze siguranta. Acest produs nu rescrie niciun fel de date in ECU.
】 【Care sunt caracteristicile?】 Afisati caracteristici bogate in date, cum ar fi Viteza de conducere, RPM, Temperatura apei, Tensiunea, Ceasul, Altitudinea, Timpul de conducere, Distanta de conducere, Directia de conducere, Consumul de combustibil, Personalizati navigarea, Interconectarea dispozitivelor mobile, Sageata de navigare directie, numere de satelit, presiunea turbinei, raportul aer-combustibil, longitudine si latitudine, test dinamic, temperatura uleiului, presiune de admisie, KM / H si MPH, flux de date etc.
???? 【Ce zici de compatibilitate?】 Design dual sistem OBD + GPS, compatibil cu aproape 100% din masini. Modul OBD2 este aplicabil doar majoritatii vehiculelor fabricate dupa 2008 (daca doriti sa utilizati modul OBD2, va rugam sa verificati daca vehiculul dvs. are protocol OBD2 sau contactati-ne pentru confirmare inainte de cumparare). Modul GPS este perfect pentru vehicule 100%. (Daca masina dvs. nu este compatibila cu OBD, utilizati modul GPS.) Sistem dual, fara schimbare.
???? 【Cum se instaleaza si se foloseste?】 Plug & Play, usor de instalat. Aceasta unitate este echipata cu 2 cabluri: cablu OBD2 si USB, doar conectati-l la interfata OBD sau GPS pentru a utiliza si citi datele masinii dvs. Trei instalari metode: fixati consola pe parbrizul din fata, fixati consola pe consola centrala a masinii sau folositi banda de pe partea de jos a vitezometrului pentru a lipi vitezometrul pe consola centrala. , care este foarte convenabil de utilizat. 

Fisa tehnica
F9HUD
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: