Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord  digital, OBD2 si GPS de tip HUD, PYRAMID®, ceas permanent, busola, P6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord digital, OBD2 si GPS de tip HUD, PYRAMID®, ceas permanent, busola, P6

309,40 lei Cu TVA

260,00 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

P-6 HUD OBD2 + GPS Dual System Afisaj inteligent Head Up cu Navigare Vitezometru Alarma Lumina ambientala Sistem de avertizare de viteza

Descriere:

1. Sistem dual OBD2 + GPS

2. Suport rotativ, 2 metode de instalare (consola centrala sau parbriz).

3. In prezent, primul HUD cu lumina ambientala de alarma (lumina ambientala este in mod normal albastra si clipeste in rosu cand apare alarma).

4. Primul HUD care are functia de ceas in coltul din dreapta jos al ecranului.

5. Exista trei unitati de presiune ale turbinei: PSI, 100KPA si bar. Valoarea turbinei poate fi ajustata si calibrata pentru a creste unitatea de consum de combustibil KM / L.

6. Rata de reimprospatare de pana la 10 Hz, fara fenomen de intarziere a balbaielii.

7. Functia GPS poate fi afisata in modul OBD.

8. Cand viteza este comutata la MPH, temperatura apei va trece automat la Fahrenheit, distanta de conducere unica va trece automat la Mile, iar consumul de combustibil va trece automat la Gallon MPG.

9. Pot fi selectate 9 ecrane.

Caracteristica:

1. Rezolutie imbunatatita a ecranului, ora din satelit este adaugata in coltul din dreapta jos, afisaj in timp real.

2. Baza reglabila, reglare libera.

3. Doua metode de instalare, pot fi instalate pe consola centrala sau pe geamul parbrizului frontal.

4. Sistem dual OBD2 + GPS, functia GPS poate fi afisata in modul OBD.

5. Cu lumina LED (este albastru in conditii normale de afisare si afiseaza rosu intermitent in starea de alarma numerica).

Functie:

Mod OBD2: viteza, RPM, temperatura apei, tensiune, consum de combustibil, ceas, distanta de deplasare unica, timp de deplasare unic, temperatura uleiului, presiunea turbinei, test de acceleratie, test de frana, alarma de supratensiune, alarma de defectiune a motorului, eliminarea codului de defectiune, temperatura apei alarma, alarma de viteza, alarma de tensiune, comutator mile / km, memento de oboseala, reglare automata si manuala a luminozitatii, poate afisa mai mult de 100 de fluxuri de date

Mod GPS: viteza, altitudine, numar de sateliti, ceas, distanta de conducere simpla, timp de conducere unic, busola

Specificatie:

Model: P-6

Modele de vehicule aplicabile: toate modelele

Dimensiunea produsului: 109x86x75mm / 4.29x3.39x2.95 "

Greutate neta: 150g

Dimensiunea ambalajului: 110 * 110 * 70mm / 4,33 * 4,33 * 2,76 "

Greutate bruta: 270g

Nota:

1. Pot exista mici abateri de dimensiune datorate masurarii manuale, diferitelor metode si instrumente de masurare.

2. Este posibil ca imaginea sa nu reflecte culoarea reala a articolului din cauza luminii fotografice, a unghiului si a monitorului de afisare diferite.

Pachet inclus:

1 X HUD

1 X cablu OBD2

1 X autocolant

1 X Manual

Sistem dual OBD + GPS

Suport rotativ, 2 metode de instalare (consola centrala sau parbriz).

In prezent, primul HUD cu lumina ambientala de alarma (lumina ambientala este in mod normal albastra si clipeste rosu cand apare alarma).

Primul HUD care are functia de ceas in coltul din dreapta jos al ecranului.

Exista trei unitati de presiune a turbinei: PSI, 100KPA si bar. Valoarea turbinei poate fi ajustata si calibrata pentru a creste unitatea de consum de combustibil KM / L.

Fisa tehnica
P6
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile