Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord, OBD, GPS, Instrument LCD, vitezometru digital inteligent, contor înclinare, P1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord, OBD, GPS, Instrument LCD, vitezometru digital inteligent, contor înclinare, P1

224,91 lei Cu TVA

189,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

66.37 Lei x 4 rate

Descriere

Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord, PYRAMID® P1, OBD, GPS de tip HUD, display pentru bord,P1

 

 

Mod OBD-- Afișează viteza, turațiile, ora, temperatura apei, tensiunea, consumul instantaneu de combustibil, consumul mediu de combustibil, distanța parcursă, timpul de condus, direcția de mers, temperatura uleiului, presiunea turbo, presiunea uleiului, presiunea combustibilului, sarcina motorului, puterea bateriei, date PDI, unghiul de pantă, unghiul de pas, testul de accelerație și testul de frână.

Mod GPS-- Afișează viteza, ora, tensiunea, distanța parcursă, timpul de condus, direcția de mers, coordonatele de latitudine și longitudine, altitudinea, numărul de sateliți, unghiul de pantă, unghiul de înclinare, testul de accelerație și testul de frână.

Diverse opțiuni-- Include diverse opțiuni cum ar fi lumina RPM, lumina viteză, lumina întotdeauna aprinsă, lumina stinsă, alerte pentru temperatură apei prea ridicată, tensiune prea scăzută, înclinare vehicul prea mare, și alte anomalii de condus. Alarma cu lumina roșie clipește pentru a spori siguranța călătoriei.

Conducere în siguranță-- Furnizează informații despre modificările posturii vehiculului pentru a asigura siguranța șoferilor, în special în afara drumului sau în condiții extreme.

Interfață OBD-- Prin interfața OBD de bord, citește datele din computerul de bord (ECU) conform standardului OBD și procesează aceste date pentru a oferi șoferului informații practice și utile.

 

Nota:

1. Pot exista mici abateri de dimensiune datorate masurarii manuale, diferitelor metode si instrumente de masurare.

2. Este posibil ca imaginea sa nu reflecte culoarea reala a articolului din cauza luminii fotografice, a unghiului si a monitorului de afisare diferite.

 

Pachet inclus:

1 X HUD

1 X cablu OBD2

1 X autocolant

1 X Manual

 

 

Fisa tehnica
PYRAMID
P1
0737214296805
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)