Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord, GPS, OBD2, inclinometru, viteză, taho, temperatura apei, altitudine, direcție

297,50 lei Cu TVA

250,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

84.55 Lei x 4 rate

Descriere

Aparat diagnosticare si afisaj informatii bord, PYRAMID® P24, OBD, GPS de tip HUD, display pentru bord,P24

  • Modelul OBD2 poate fi aplicat vehiculelor pe benzină OBD2 produse în Statele Unite după 2004, precum și vehiculelor pe benzină OBD2 produse în alte țări după 2008. Incompatibil cu vehicule hibride și diesel, camionete, RV-uri și calculatoare auto modificate. Vă rugăm să consultați pagina de detalii pentru modele detaliate.
  • Rămâi concentrat pe drum: Cu afișajul head up ușor de utilizat, poți să-ți ții ochii pe drum, având în continuare toate informațiile esențiale, cum ar fi vitezometrul și turometrul, chiar în fața ta. Gata cu distragerile sau accidentele cauzate de privirea la tabloul de bord.
  • Afișaj de date ECU în timp real: afișajul nostru OBD2 vă arată date în timp real despre diferiți parametri ECU, cum ar fi viteza, temperatura apei, tensiunea, consumul de combustibil și multe altele. Poate compensa lipsa de instrumente de măsurare a mașinii originale și vechi, care nu pot fi afișate și poate cunoaște întotdeauna starea de funcționare a vehiculului pentru a conduce în siguranță.
  • Nouă experiență de condus: Cu 12 tipuri de interfețe de afișare, comutare gratuită, contor LCD, cod de eroare clar și citire a fluxului de date, vă puteți personaliza experiența de condus și puteți remedia orice probleme cu ușurință. Nu mai ghiciți ce este în neregulă cu mașina dvs. sau să plătiți pentru reparații costisitoare.
  • Ușor de instalat și utilizat: Vitezometrul nostru este plug and play, cu un suport reglabil care poate fi plasat pe bord sau pe parbriz. Este dual-mode, cu funcții OBD+GPS și poate citi mai mult de 100 de tipuri de date în mașină. Dacă mașina dvs. nu are protocolul OBD2, poate afișa funcția GPS.
  • Acceptă 12 setări de limbă (engleză, chineză, chineză simplificată, thailandeză tradițională, japoneză, coreeană, rusă, arabă, malayziană, spaniolă, germană, franceză)

 

 

Nota:

1. Pot exista mici abateri de dimensiune datorate masurarii manuale, diferitelor metode si instrumente de masurare.

2. Este posibil ca imaginea sa nu reflecte culoarea reala a articolului din cauza luminii fotografice, a unghiului si a monitorului de afisare diferite.

 

Pachet inclus:

1 X HUD

1 X cablu OBD2

1 X autocolant

1 X Manual

 

 

Fisa tehnica
PYRAMID
P24
0737214296843
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)