Suport pentru telefon auto Joyroom Air Vent cu incarcator wireless Qi de 15 W

121,64 lei Cu TVA

102,22 lei Fara TVA

135,15 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

30.47 Lei x 4 rate

Descriere

Joyroom Car Holder Qi Wireless Induction Charger 15W (compatibil MagSafe pentru iPhone) (JR-ZS291)

Suportul auto Joyroom JR-ZS291 cu opțiunea de încărcare wireless MagSafe este un gadget care va fi apreciat de fiecare șofer. Designul său universal îi permite să se potrivească la majoritatea gurilor de aerisire dintr-o varietate de vehicule, fiind extrem de ușor de instalat. Posibilitatea de rotire la 360 ° asigură o poziționare perfectă a telefonului în funcție de nevoile utilizatorului. Suportul este perfect pentru dispozitivele Apple care dispun de funcția wireless MagSafe. Cu toate acestea, este suficient să obțineți o carcasă specială cu un ochi magnetic încorporat pentru a profita pe deplin de posibilitățile oferite de echipament.

Specificații:

 • Marca: Brand: Joyroom
 • Tip: Suport pentru mașină cu încărcător wireless MagSafe
 • Intrare: 5V / 2A; 9V / 2A; 12V / 2A
 • Ieșire: 5W / 7,5W / 10W / 15W (MAX)
 • Interfață de intrare: ABS + PC
 • Opțiune de setare: ABS + PC
 • : Unghi de 360 °

Setul conține:

 • 1 x suport auto cu încărcător wireless MagSafe
 • 1 x cablu USB tip C
 • 1 x manual de utilizare

Cele mai importante caracteristici:

 • Stabilire convenabilă a telefonului
 • Un-handed operation
 • Compatibil cu diverse modele de telefoane
 • Încărcare rapidă a smartphone-ului
 • Dimensiuni mici și design ușor
 • Fără pierderi de semnal
 • Aliniere precisă a telefonului în suport
 • Fixare extrem de simplă

Încărcare wireless și fulgerătoare

Funcția de încărcare wireless este apreciată în special de cei care folosesc aplicații speciale, cum ar fi navigația, pe drum. Datorită acestei opțiuni, nu trebuie să vă faceți griji că bateria telefonului se va descărca brusc și vă veți pierde într-o zonă necunoscută. Încărcarea wireless înseamnă, de asemenea, lipsa cablurilor, care pot fi iritante și prezintă un risc atunci când vă încurcați în cabluri.

Capul rotativ de 360 °

Suportul este echipat cu un cap rotativ care permite orice poziționare a telefonului. Datorită acestui fapt, utilizatorul poate vedea perfect smartphone-ul, ceea ce se traduce nu numai într-un confort ridicat în timpul condusului, ci și în siguranță

Asamblare simplă și rapidă

Suportul se fixează prin prinderea acestuia pe gura de aerisire. Componentele de înaltă calitate ale dispozitivului garantează o întreținere stabilă a telefonului. În plus, această locație vă oferă o vizibilitate mult mai bună decât în cazul suporturilor standard din sticlă.

. .

Fisa tehnica
Joyroom
HRT-107599
6941237197160
CN
3926 90 97 97 90 - Suporturi pentru telefoane
ID
107599-uniw
Adâncimea ambalajului produsului în cm
13,5
Înălțimea ambalajului produsului în cm
4
Lățimea ambalajului produsului în cm
12,5
Culoare principală
Argint
EAN
6941237197160
Cod producător
JR-ZS291 aerisire
Sarcina maximă (W)
15
Greutate totală în grame
104
Locul de fixare a suportului
Aerisire
Modul de montare a telefonului în suport
Magnetic MagSafe
Tipul de pachet
Caseta
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: